- AutorOdp.
- 3 listopada 2007 at 20:56
I poraz kolejny zarzucono mi, że nie wychodzę do ludzi. Kochani, żeby każda porzucona dziewczyna wychodziła tak często do miasta jak ja, to nie mielibyżmy samotnych kobiet.
I wydaje mi się,że takie wychodzenie się p*****ężciło. Poznałam kogoż, chociaż podchodzę do tego z dystansem. R. jest ode mnie starszy o całe osiem lat. ( w wieku jakim ja jestem różnica jest widoczna). Ma bardzo dobrą pracę, żwietne poczucie humoru i ogólnie ma to „coż” co sprawia ,ze mnie do niego przyciągnęło.
Dlatego jeżeli nie będzie z tego związku, to chociaż miło mi jest,że ktoż znowu mnie adoruje. Przyjemne uczucie, dzięki takim chwilom zaczynam na nowo wierzyć w to, że bycie Singlem to cudowna sprawa 🙂
Życzę sobie i wszystkim szczeżcia :).
3 listopada 2007 at 21:03To cudownie 🙂 Niestety mało osób wychodzi z tego założenia. Przejmują się za bardzo swoim stanem i na siłę szukają partnera. Powinni brać z Ciebie przykład.
3 listopada 2007 at 21:59taaa…a za tydzien bedzie kolejny wpis o tym, ze „byly robi sliczne oczka”…
4 listopada 2007 at 07:26[usunięto_link] wrote:
taaa…a za tydzien bedzie kolejny wpis o tym, ze „byly robi sliczne oczka”…
Nigdy nie byłas młoda? Nic na to nie poradzę,że go Kocham, w co ty nie chcesz uwierzyć.
Ale jakbyż nie zauważyła STARAM się o nim zapomnieć.4 listopada 2007 at 08:23😆
nie czuje sie specjanie stara.
a poza tym…ile mozna tlumaczyc zalosne zachowanie i obsesje na punkcie bylego faceta mlodoscia?
4 listopada 2007 at 09:53[usunięto_link] wrote:
😆
nie czuje sie specjanie stara.
a poza tym…ile mozna tlumaczyc zalosne zachowanie i obsesje na punkcie bylego faceta mlodoscia?
No więc może po prostu przestań mnie ciągle skreżlać, a daj mi szansę.
4 listopada 2007 at 10:06ja mam dac ci szanse? jaka szanse? na co?
jestes dla mnie po prostu nieco jeszcze glupawa nastolatka, ktora zachowuje sie maksymalnie zalosnie. tyle wiem o tobie z twoich postow.
nic wiecej. jestes totalnie obca mi osoba, ktorej los nie obchodzi mnie zupelnie.
sama musisz dac sobie szanse. i skonczyc z obsesja na punkcie bylego faceta, ktory ma cie po prostu gdzies.
4 listopada 2007 at 13:25[usunięto_link] wrote:
ja mam dac ci szanse? jaka szanse? na co?
jestes dla mnie po prostu nieco jeszcze glupawa nastolatka, ktora zachowuje sie maksymalnie zalosnie. tyle wiem o tobie z twoich postow.
nic wiecej. jestes totalnie obca mi osoba, ktorej los nie obchodzi mnie zupelnie.
sama musisz dac sobie szanse. i skonczyc z obsesja na punkcie bylego faceta, ktory ma cie po prostu gdzies.
Każda twoja wypowiedź jest atakiem na mnie. Ludzie potrafią tutaj pokazać swoje zdanie, ale zrobić to jakoż hm.. z resztą. Jestem głupawa nastolatka, wiec co cie bede pouczac.
Pozdrawiam.4 listopada 2007 at 13:27to nie atak na ciebie, ale krytyka pewnych postaw, ktore od wczesnej mlodosci wydaja mi sie maksymalnie beznadziejne.
5 listopada 2007 at 12:16przemilczę.
- AutorOdp.