- AutorOdp.
- 17 maja 2015 at 09:51
Laseczki może coż doradzicie… Po problemach ze zdrowiem trochę osłabiły mi się włosy. Nie jest to jeszcze dramat, ale dobrze też nie jest. Stosowałam metody domowe, ale efekt daleki jest od oczekiwań. Nie chcę dopinać żadnych sztucznych włosów ani zagęs****ć dziwnymi metodami typu naturalne kosmyki bla bla.. Potrzebuję konkretnej rady i dodam że kurczy mi się czas, bo mam 2 miesiące do żlubu i chciałabym ładnie wyglądać. Chętnie przyjmę każdą radę!
18 maja 2015 at 07:44moja kuzynka miała podobny problem po porodzie. włosy zniknęły jej momentalnie. wiem, że w aptece wykupiła sobie ampułki dercos i stosuje to od jakiegoż czasu. faktycznie widać efekty. u niej po 2 miesiącach była różnica więc możesz spróbować. to jakaż specjalna kuracja dla kobiet aminexil pro. Ogólnie vichy kojarzy mi się z dobrą firmą, więc wydaję mi się, że godne polecenia
18 maja 2015 at 13:06Mam podobny problem i oprócz stosowania tradycyjnych odżywek korzystam również z ampułek Bioxine. Bardzo dobrze się sprawdzają po 3 miesiącach w mojej wannie włosów co raz mniej. Mam nadzieję, że niedługo wogóle nie będę ich odnajdywać w wannie.
18 maja 2015 at 14:08ja tutaj bardziej skłaniałabym się ku ampułkom vichy, znam firmę i wiem, że robią dobre kosmetyki, więc zaufałabym i ich ampułkom, poza tym mi też po ciąży strasznei poleciały włosy i nie mam już pomysłu jak je wzmocnić.
18 maja 2015 at 21:28A może jakież wzmocnienie od żrodka typu skrzyp polny i tego typu naturalne suplementy??
20 maja 2015 at 08:33A może by włażnie jakież suplementy od żrodka ?
Ja teraz łykam oeparol dla kobiet, własnie na wzmocnienie włosów, paznokci ale i skóry20 maja 2015 at 21:22Można też wcierki ziołowe stosować, no i przede wszystkim nie osłabiać włosów prostownicą, suszarką itp.
24 maja 2015 at 15:53Żółtko z jajka jest żwietne na włosy;) internet pełny jest przepisów na maseczki, które żwietnie się sprawdzą;)
26 maja 2015 at 09:30[usunięto_link] wrote:
Można też wcierki ziołowe stosować, no i przede wszystkim nie osłabiać włosów prostownicą, suszarką itp.
i zaplatac włosy na noc,i nie chodzić spać z mokrymi
8 czerwca 2015 at 09:07Olej rycynowy to najlepszy sposób.
8 czerwca 2015 at 21:37[usunięto_link] wrote:
Olej rycynowy to najlepszy sposób.
no na pewno wskazany 😉 ale warto tez pomyżlec o wzmocnieniu od żrodka 😉
i np zainwestować w suplementy…16 czerwca 2015 at 20:09.
.
Zapraszam do polubienia fanpage na fb
Przedłużanie włosów
Profil stworzony dla wszystkich, którzy chcieliby podzielić się dożwiadczeniem z zabiegiem przedłużania włosów.Opinie, sugestie i porady.
Czekamy na wasze opinie 🙂
[usunięto_link]
Sprawdź koniecznie!
Informacje i konkursy! “ Bądź na bieżąco 🙂
20 czerwca 2015 at 20:15O rany… chwilę mnie na forum nie było, a tu tyle postów.. 😀 Dziękuję Wam wszystkim za porady, w międzyczasie postawiłam na taką kurację i mocno wierzę, że pomoże. Cieszy się doskonałymi opiniami na wizażu. 🙂 Załączam też fotkę jak wyglądają te ampułki po wyjęciu z pudełka. 🙂
25 czerwca 2015 at 12:26Dzięki za informacje. Potrzebowałem włażnie tych informacji.
27 lipca 2015 at 10:29Bardzo fajny jest rytułału odnawiania włosów kerastase. Zabieg dla osób, które regularnie niszcą włosy farbowaniem, suszeniem czy prostowaniem. Zabieg pomógł moim włosom na tyle, że odczuwalnie lepiej zaczęły się układać i rozczesywać, stały sie gładkie. Dla podtrzymania efektu kupiłam kąpiel do włosów z tej samej linii.
- AutorOdp.