• Autor
    Odp.
  • Ishtar
    Participant
    • Tematów: 8
    • Odp.: 139
    • Zapaleniec

A gdzie taki zabieg można zrobić ew. kupić takie kosmetyki? Jaki koszt? Jestem zainteresowana. 🙂

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

Na stronie masz listę salonów, które wykonują rytuał i tam też możesz kupić ich kosmetyki, zanim się na nie zdecydujesz fryzjer Ci doradzi, co będzie dla Ciebie najlepsze.

marilka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Na poprawienie kondycji włosów polecam różnego rodzaju płukanki naturlane np piwo[usunięto_link] cytryna[usunięto_link] ocet. Bardzo dobrym sposobem na zniszczone końcówki jest smarowanie ich oliwą z oliwek 🙂

Zdrowie-i-uroda_pl
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 30
    • Bywalec

Co do płukanek to faktycznie ponoć są dosyć skuteczne,natomiast polecam także stosować odżywkę z jajek,tzw „pastę” którą nakłada się na włosy,dodatkowo możemy użyć też maski białkowej,regenerującej cebulki.

ewaber
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

.

Zapraszam do polubienia fanpage na fb

Przedłużanie włosów

Profil stworzony dla wszystkich, którzy chcieliby podzielić się dożwiadczeniem z zabiegiem
    przedłużania włosów.
    Opinie, sugestie i porady.

Czekamy na wasze opinie 🙂

[usunięto_link]

Sprawdź koniecznie!

Informacje i konkursy! “ Bądź na bieżąco 🙂

ewaber
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

.

Zapraszam do polubienia fanpage na fb

-najnowsze metody przedłużania włosów,

najnowoczeżniejszy profesjonalny sprzęt dla salonów fryzjerskich

i najlepszej jakożci naturalne pasma włosów

oraz szkolenia z zakresu przedłużania i zagęszczania włosów

[usunięto_link]

Sprawdź koniecznie!

Informacje i konkursy! “ Bądź na bieżąco 🙂

Oliwka87
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

włażnie ja się ostatnio natknęłam na filmik o zabiegu z użyciem ognia 😯 dziewczyna miała mokre włosy i taką podpaloną pałką jej głaskali te włosy…. Próbował ktoż?

baasiek
    Participant
    • Tematów: 6
    • Odp.: 207
    • Zapaleniec

To z ogniem brzmi przerażająco 😀 ja co jakiż czas biorę na włosy oeparol, w składzie ma olej z wiesiołka, minerały i widzę że po miesiącu jest efekt.

Wiosenka
    Member
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

Ja chyba jednak wole kapsułki z olejem z wiesiołka ;P świetnie nawilżają końcówki, ale nie tylko. Ale dawno nie miałam ta gładkich włosów.

Miska26
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

na moje końcówki też przydałaoby się porządne nawilżenie bo przez rozjażninie są w strasznym stanie, a szkoda mi ich podcinać bo w cale nie rosną wiec oszczędzam 🙂 dlatego trzeba na nie nałożyć jakiż zmasowany atak 🙂

reddragon
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

O masakra, z tym ogniem.
    Nigdy bym się na to nie zdecydowała…

klaudia
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Ja i moja cała rodzina dla wzmocnienia struktury włosa używamy naturalnego szampon rewitalizujący marki OrganicSeries. Doskonale pielęgnuje i poprawia elastycznożć oraz wytrzymałożć włosów. Regeneruje warstwę korową włosa oraz niweluje przesuszanie się ich. Szampon jest ekologiczny, oparty o naturalne wyciągi rożlinne. Idealnie nadaje się do codziennej pielęgnacji dla osób z wrażliwą skóra.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co na wzmocnienie włosów?"

Przewiń na górę