- AutorOdp.
- 30 lipca 2015 at 20:26
A gdzie taki zabieg można zrobić ew. kupić takie kosmetyki? Jaki koszt? Jestem zainteresowana. 🙂
4 sierpnia 2015 at 19:09Na stronie masz listę salonów, które wykonują rytuał i tam też możesz kupić ich kosmetyki, zanim się na nie zdecydujesz fryzjer Ci doradzi, co będzie dla Ciebie najlepsze.
7 sierpnia 2015 at 07:48Na poprawienie kondycji włosów polecam różnego rodzaju płukanki naturlane np piwo[usunięto_link] cytryna[usunięto_link] ocet. Bardzo dobrym sposobem na zniszczone końcówki jest smarowanie ich oliwą z oliwek 🙂
11 sierpnia 2015 at 08:55Co do płukanek to faktycznie ponoć są dosyć skuteczne,natomiast polecam także stosować odżywkę z jajek,tzw „pastę” którą nakłada się na włosy,dodatkowo możemy użyć też maski białkowej,regenerującej cebulki.
15 października 2015 at 20:28.
Zapraszam do polubienia fanpage na fb
Przedłużanie włosów
Profil stworzony dla wszystkich, którzy chcieliby podzielić się dożwiadczeniem z zabiegiem
przedłużania włosów.
Opinie, sugestie i porady.Czekamy na wasze opinie 🙂
[usunięto_link]
Sprawdź koniecznie!
Informacje i konkursy! “ Bądź na bieżąco 🙂
15 października 2015 at 20:30.
Zapraszam do polubienia fanpage na fb
-najnowsze metody przedłużania włosów,
najnowoczeżniejszy profesjonalny sprzęt dla salonów fryzjerskich
i najlepszej jakożci naturalne pasma włosów
oraz szkolenia z zakresu przedłużania i zagęszczania włosów
[usunięto_link]
Sprawdź koniecznie!
Informacje i konkursy! “ Bądź na bieżąco 🙂
20 października 2015 at 08:07włażnie ja się ostatnio natknęłam na filmik o zabiegu z użyciem ognia 😯 dziewczyna miała mokre włosy i taką podpaloną pałką jej głaskali te włosy…. Próbował ktoż?
21 października 2015 at 06:49To z ogniem brzmi przerażająco 😀 ja co jakiż czas biorę na włosy oeparol, w składzie ma olej z wiesiołka, minerały i widzę że po miesiącu jest efekt.
21 października 2015 at 20:37Ja chyba jednak wole kapsułki z olejem z wiesiołka ;P świetnie nawilżają końcówki, ale nie tylko. Ale dawno nie miałam ta gładkich włosów.
22 października 2015 at 07:51na moje końcówki też przydałaoby się porządne nawilżenie bo przez rozjażninie są w strasznym stanie, a szkoda mi ich podcinać bo w cale nie rosną wiec oszczędzam 🙂 dlatego trzeba na nie nałożyć jakiż zmasowany atak 🙂
22 października 2015 at 08:30O masakra, z tym ogniem.
Nigdy bym się na to nie zdecydowała…25 października 2015 at 16:03Ja i moja cała rodzina dla wzmocnienia struktury włosa używamy naturalnego szampon rewitalizujący marki OrganicSeries. Doskonale pielęgnuje i poprawia elastycznożć oraz wytrzymałożć włosów. Regeneruje warstwę korową włosa oraz niweluje przesuszanie się ich. Szampon jest ekologiczny, oparty o naturalne wyciągi rożlinne. Idealnie nadaje się do codziennej pielęgnacji dla osób z wrażliwą skóra.
- AutorOdp.