- AutorOdp.
- 19 lutego 2015 at 06:11
Pewnie, że tak. Z reguły są bardzo duże przeceny i opłaca się kupować. Oczywiżcie nie kupuję wszystkiego, co popadnie, tylko najładniejsze rzeczy.
28 lutego 2015 at 15:38Ja kupuję ZA dużo 😛 a potem z reguły zwracam bo w domu mi się odwidzi 😀
9 marca 2015 at 15:59Ja staram się nie przesadzać z wyprzedażami. Korzystam z nich, jak najbardziej, ale wczeżniej robię sobie listę czego naprawdę potrzebuje i tego staram się szukać. Za dużo zalegających ubrań w szafie, które kupiłam, bo były tanie, a nawet nigdy nie założyłam, albo tylko razy czy dwa ;p
11 marca 2015 at 13:01Ja tak naprawdę kupuję tylko na wyprzedażach. Po co mam przepłacać, skoro wszyscy wiemy ile tak naprawdę to wszystko jest warte?
25 marca 2015 at 15:22Ja też korzystam z wyprzedaży, aczkolwiek często mi się zdarza ze to co mi się podoba to nie ma rozmiaru albo kolory są fatalne i nic nie kupuję wychodzę rozczarowana ze sklepu.
31 marca 2015 at 20:10Nie wiecie kiedy teraz można spodziewać się jakiż przecen większych? Dopiero na jesień?
3 kwietnia 2015 at 18:57oj zdarza się zdarza. Lubię też różnego rodzaju promocje np. ostatnio kupowaliżmy chłopakom buty i akurat mieli promocje w Umbro – druga rzecz 20% taniej jupi chłopaki zadowolone były
2 lipca 2015 at 14:05Lubię kupować na wyprzedażach, zwłaszcza jeżli chodzi o zakupy ubraniowe. Trzeba tylko wiedzieć, ile co kosztowało wczeżniej, żeby się nie naciąć.
3 lipca 2015 at 17:06No stety i niestety, uwielbiam kupować na wyprzedażach jednak tu jest ten problem że wszystko wydaje się takie tanie że aż grzech nie kupić 😉 W rzeczywistożci człowiek wyda dużo więcej niż by wydał na normalnych zakupach i bardzo często się zdarza że są to rzeczy niepotrzebne i czasem nie użyte nawet raz, zostały kupione tylko dlatego że była bardzo dobra okazja !
5 lipca 2015 at 12:16Na wyprzedażach kupuję tylko te ubrania, które wypatrzyłam przed ich rozpoczęciem.
- AutorOdp.