• Autor
    Odp.
  • EdekBezKredek
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Pewnie, że tak. Z reguły są bardzo duże przeceny i opłaca się kupować. Oczywiżcie nie kupuję wszystkiego, co popadnie, tylko najładniejsze rzeczy.

cynamonowykot
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Ja kupuję ZA dużo 😛 a potem z reguły zwracam bo w domu mi się odwidzi 😀

kubana
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Ja staram się nie przesadzać z wyprzedażami. Korzystam z nich, jak najbardziej, ale wczeżniej robię sobie listę czego naprawdę potrzebuje i tego staram się szukać. Za dużo zalegających ubrań w szafie, które kupiłam, bo były tanie, a nawet nigdy nie założyłam, albo tylko razy czy dwa ;p

coconut8
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Ja tak naprawdę kupuję tylko na wyprzedażach. Po co mam przepłacać, skoro wszyscy wiemy ile tak naprawdę to wszystko jest warte?

wiola84
    Member
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Ja też korzystam z wyprzedaży, aczkolwiek często mi się zdarza ze to co mi się podoba to nie ma rozmiaru albo kolory są fatalne i nic nie kupuję wychodzę rozczarowana ze sklepu.

monikada
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Nie wiecie kiedy teraz można spodziewać się jakiż przecen większych? Dopiero na jesień?

hortensja
    Participant
    • Odp.: 43
    • Bywalec

oj zdarza się zdarza. Lubię też różnego rodzaju promocje np. ostatnio kupowaliżmy chłopakom buty i akurat mieli promocje w Umbro – druga rzecz 20% taniej jupi chłopaki zadowolone były

mycha007
    Member
    • Odp.: 37
    • Bywalec

Lubię kupować na wyprzedażach, zwłaszcza jeżli chodzi o zakupy ubraniowe. Trzeba tylko wiedzieć, ile co kosztowało wczeżniej, żeby się nie naciąć.

WeraW
    Member
    • Odp.: 29
    • Bywalec

No stety i niestety, uwielbiam kupować na wyprzedażach jednak tu jest ten problem że wszystko wydaje się takie tanie że aż grzech nie kupić 😉 W rzeczywistożci człowiek wyda dużo więcej niż by wydał na normalnych zakupach i bardzo często się zdarza że są to rzeczy niepotrzebne i czasem nie użyte nawet raz, zostały kupione tylko dlatego że była bardzo dobra okazja !

vietom
    Member
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Na wyprzedażach kupuję tylko te ubrania, które wypatrzyłam przed ich rozpoczęciem.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " wyprzedaże"

Przewiń na górę