- AutorOdp.
- 10 czerwca 2007 at 05:35
Wasze idolki: piosenkarki, aktorki, kobiety biznesu. Za co je cenicie i czemu są dla was autorytetami?
10 czerwca 2007 at 07:58żadna aktorka nie jest dla mnie idolką:)cenie je tylko za talent i jakies tam umiejetnosci ale zeby odrazu idol ..nie bardzooo
10 czerwca 2007 at 08:55Ok, nie koniecznie tylko aktorki, kobiety polityki, działaczki charytatywne też (wiele z nich to też aktorki).
10 czerwca 2007 at 19:46Nie mam idolek ani nic takiego.Nie wzoruje się na nikim i nie sledze z zapartym tchem życia gwazd.Ale jesli juz mowa o kobietach,które cenimy tooo…cenię Nicole Kidman.Jest kwintesencją kobiecożci,ikoną stylu i elegancji.Ponadto jest żwietną aktorką.Lubie też Cameron Diaz,bo postaci które gra zwykle są dziewczęce i pełne poczucia humoru,co żwidczy o tym,ze pewnie i prywatnie jest zabawną osobą 🙂 Christinę Aguilerę cenię za wspaniały głos i fantastyczny teledysk do „Candyman” 😉 😀
10 czerwca 2007 at 20:46Przychodzą mi na myżł dwie kobiety, moja Mama i mama mojego chłopaka.
Ze znanych osób pierwsza do głowy przychodzi mi Anna Dymna. Zawsze usmiechnięta, zawsze piękna i o złotym serduszku.
30 sierpnia 2007 at 08:24@-Mosquito- wrote:
Przychodzą mi na myżł dwie kobiety, moja Mama i mama mojego chłopaka.
Ze znanych osób pierwsza do głowy przychodzi mi Anna Dymna. Zawsze usmiechnięta, zawsze piękna i o złotym serduszku.
u mnie to samo – moja mama 🙂 chcialabym byc taka jak ona ,ale jej nawet do piet nie dorastam 😥
31 sierpnia 2007 at 10:06hm… idolki?
o qrcze…
nie mam. 😳31 sierpnia 2007 at 12:57croopka czemu się czerwienisz?? to chyba dobrze, że nie masz… tak mi się wydaje, że w chwili obecnej na forum publicznym, aktorskim, muzycznym a tym bardziej politycznym nie ma nikogo godnego uwagi czy tym bardziej podziwu…
1 września 2007 at 19:55hmm bardzo lubie hilary duff, swietnie gra a szczegolnie w tym filmie 'kopciuszek’ 🙂
4 września 2007 at 18:47joanna szczepkowska, bo jest niezlomna, piekna, madra i ma wlasne zdanie. no i pisze cudowne felietony
5 września 2007 at 10:28Nie mam idolki.
19 września 2007 at 16:21Bjork
za styl, za glos, zachowanie na scenie…
za prawdziwosc i za dziecieca prostote w wygladzie, i zachowaniu
oryginalnosc, pomyslowosc i kreatywnosc
jest wspaniala artystka
nie znam osoby, ktora by jej dorownywala19 września 2007 at 18:41Idolek brak.
19 września 2007 at 18:55Niepotrzebne mi idolki, wyrosłam już z tego. 😀 😉
28 września 2007 at 18:05Hmmm… Zastanawiam się i naprawdę nie wiem.
Moja mama – to oczywiste.
Ale tak to sama nie wiem. - AutorOdp.