nurtujące pytanie:)

• Autor
    Odp.
  • jamaja
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Otóż jest taka sprawa. Gdy jestem z nim jest mi dobrze, fajnie sie rozmawia i robi inne rzeczy 😈

ale gdy go nie ma to zapominam o nim… Czy to jest miłożć? 🙄

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

Ufff no moim zdaniem to dziwne troche…. Bo gdyby to nie byla milosc tylko zwykle zauroczenie wydaje mi sie ze myslala bys o nim…. Gdybys sie zakochala to tym bardziej….
    Kurcze no sama nie wiem 🙄 A co ty czujesz, jak jestes z nim?Moze tylko cie pociaga?Moze jest dla Ciebie przyjacielem?

Skolowalam sie 🙄

jamaja
    Member
    • Bywalec

A co ty czujesz, jak jestes z nim?

Hm… Jest mi z nim dobrze, czuje w nim oparcie, mogę mu o wszystkim powiedzieć, i naprawdę zawsze mogę na niego liczyć, jest praktycznie na każde moje zawołanie… Czasami to mnie zaczyna nudzić 🙄

Moze tylko cie pociaga?

Nie sądzę… Pociąga mnie kto inny 😈

Moze jest dla Ciebie przyjacielem?

Może… Ale gdyby to był przyjaciel czy chciałabym być z nim blisko? 🙁

dodam jeszcze, że jesteżmy ze sobą pół roku… Ale od niedawna zaczęłam sobie zdawać sprawę z tego co czuję 😕

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

A co ty czujesz, jak jestes z nim?

Hm… Jest mi z nim dobrze, czuje w nim oparcie, mogę mu o wszystkim powiedzieć, i naprawdę zawsze mogę na niego liczyć, jest praktycznie na każde moje zawołanie… Czasami to mnie zaczyna nudzić 🙄

Moze tylko cie pociaga?

Nie sądzę… Pociąga mnie kto inny 😈

Mysle ze to nie jest TO, jezeli masz watpliwosci czy dalej chcesz z nim byc…Moim zdaniem powinnas z nim szczarze porozmawiac, przemyslec wszystko i jesli dojdziesz do wniosku ze to nie jest milosc powinnas natychmiast sie z nim rozstac!Im dluzej to bedziesz ciagnac, tym bardziej go zranisz!Piszesz, ze jest na kazde twoje zawolanie, a wiec wynika z tego ze mu na Tobie zalezy…Nie ran go…Mysle ze powinniscie zostac przyjaciolmi…
    A on cie kocha? Powiedzial Ci to?

jamaja
    Member
    • Bywalec

A on cie kocha? Powiedzial Ci to?

Mówi mi to często… Hm… ale ja nie chce się rozstawać. Już nie wiem czego chce 🙁

Serrafina
    Member
    • Tematów: 36
    • Odp.: 432
    • Pasjonat

Prawdopodobnie, nawet jeżli do niego coż czułaż Twoje uczucie się wypaliło. Teraz jest ci bliski, ale nie na tyle, żeby z nim być i nie w taki sposób, aby to przerodziło się w przyjaźń. Czas to skończyć.

Kurczę, zastanawiam się czy to nie jest trochę tak jak z moim mężem. Jak mamy dobre dni, to rozmawiamy, żartujemy, lubię jak głaszcze mnie po pleckach, ale… jak go nie ma… nie brakuje mi go.

Jeżli nie ma tęskonoty ani zazdrożci… nie ma miłożci.

Misia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 263
    • Zapaleniec

racja, jak nie usychasz z tesknoty to cokolwiek to jest to na pewno nie milosc…

Venus
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 640
    • Zasłużony

Dlatego najwyższy czas się uwolnić….

jamaja
    Member
    • Bywalec

ale ja nie chcę się uwalniać… Chyba się boję samotnożci 🙁

Venus
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 640
    • Zasłużony

to poszukaj kogos innego,kogos kto ci go zastapi

Misia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 263
    • Zapaleniec

Wyrusz na poszukiwanie nowej zdobyczy, a moze okaze sie tym jednym jedynym za ktorym zatesknisz 🙂

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Jezeli za nim nie tęsknisz, to znaczy, że to nie jest ten jedyny. Poszukaj kogoż innego, z kim będziesz szczężliwa. Z każdym może być dobrze, bo ludzie, zwłaszcza samotni potrzebują bliskożci, oparcia, zrozumienia. Jednak miłożć polega na czymż jeszcze, a mianowicie na tym, żeby ta druga osoba była najważniejsza, przynajmniej takie jest moje zdanie. 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " nurtujące pytanie:)"

Przewiń na górę