- AutorOdp.
- 31 lipca 2007 at 09:06
Wymiencie nicki dziewczyn (lub chlopcow:P) z forum, ktore najlepiej pamietacie z odpowiedzi, macie o nich jakis zdanie, cos do zarzucenia czy podziekowanie za cos 馃檪
Tylko nie zagladajcie w trakcie na forum zeby sobie przypomniec 馃槈 Piszcie z pamieci te ktore pamietacie, zobaczymy ktora z nas zapada najbardziej w pamieci 馃檪 Mozecie tez do nickow dodac cos co macie do powiedzenia o tej osobie 馃檪
No wiec, nicki ktore najbardziej zapadaja mi w pamieci to:
xyz,eta, Serafina, Tigerka,mia1980,WarnGirl,Onione,zuza28 馃檪
Do tego dodam ze lubie odpowiedzi XYZ bo zawsze sa madre i czesto biore jej rady do siebie 馃檪
Lubie tez odpowiedzi Serrafiny bo czesto mamy podobny tok myslenia i Tigerki bo zawsze ma cos ciekawego do napisania 馃檪Pozdrawiam 馃檪
31 lipca 2007 at 14:12Ja zapami臋ta艂am Serrafin臋, gdy偶 jej posty s膮 bardzo 偶yciowe, zawsze wnosz膮 co偶 nowego do dyskusji, czytam je z wielkim zaciekawieniem, gdy偶 wida膰, 偶e dziewczyna ma swoje zdanie, jest konkretna, a swoje wypowiedzi logicznie argumentuje! Nie lubi臋 wszelkiej ma偶ci spamer贸w, a takich zawsze troch臋 si臋 znajdzie, znaczie trudniej natrafi膰 na kogo偶, kto ma naprawd臋 du偶o do powiedzenia i taki typ os贸b w艂a偶nie godnie reprezentuje Serrafina 馃檪 Podobnie wygl膮da to w przyapdku xyz, Onione i WarnGirl! I w艂a偶nie te osoby utkwi艂y w mej pami臋ci 馃檪
31 lipca 2007 at 16:18Ojej jak mi mi艂o,偶e mnie kojarzycie 馃檪
A ja najbardziej zapami臋ta艂am:
Onione-ciekawia ocenia zagadnienie
xyz-podobaja mi si臋 jej szczere komentarze
Spectera- mimo,偶e ju偶 si臋 nie udziela to jednak zawsze wie co dzieje si臋 na forum 馃槈
tigerk臋-ma bardzo du偶o pomys艂贸w
Serafin臋-zawsze ma w zanadrzu dobr膮 rad臋Aha,no i chyba do ko艅ca 偶ycia nie zapomn臋 ashly,kt贸ra w ka偶dej dziedzinie mia艂a jaki偶 problem 馃槅
31 lipca 2007 at 16:23Aaa i jeszcze sobie przypomnia艂am,偶e kojarz臋 przeciez ig臋 i et臋-nasze moderatorki i mie1980-to jeden z niewielu nick贸w,kt贸re kojarz臋 od pocz膮tku mojego pobytu na forum 馃榾
31 lipca 2007 at 16:53No nie udzielam si臋 za du偶o ostatnio to fakt 馃槈 Na razie chyba nie potrzeba mej interwencji 8) 馃榾
Kogo ja najbardziej pami臋tam… 8)
Z tej dobrej strony to wszechobecn膮 Jul… tzn. WarnGirl, Pani膮 Ig臋…oj pami臋tam jeszcze jak mmmm 馃槈 , Nel臋 pami臋tam, Meru, Onionka, Xyz, Et臋, no a ostatnio to trudno nie pami臋ta膰 Tigerki, Zuzy28 no i Serrafiny, kt贸rej jeden post mnie a偶 o ciarki przyprawi艂.
A tak negatywnie to niejakiego R.M. i pana obcasika 馃槈31 lipca 2007 at 19:27Ja r贸wnie偶 kojarz臋: WarnGirl, xyz, Onione, Specter, Czerwona, Iga, eta, figa, Serafina, Tigerka i par臋 innych kt贸rzy udzielaj膮 si臋 rzadziej.
1 sierpnia 2007 at 10:02No ja kojarze w tej chwili takie dziewuchy jak;
xyz—> madre posty pisze
Kajdaaa—> wiem ze mieszka za granica 馃槈
Malinka—> zboczuch jeden 馃槈 /nie obraz sie,tak mi sie skojazylo 馃槈 /
WarnGirl—> zakrecona, fajne dowcipne posty pisze 馃榾
Tigerka—> roztrzepana 馃檪 , pozytywnie nastawiona
Misia—> pisze z sensem, czesto dowcipnie
Serrafina—> umie doradzic
Mar+a—> mamy podobne historie 馃檪….wiecej grzechow nie pamietam… 馃榾
hehe1 sierpnia 2007 at 10:19Jejku, mi艂o mi bardzo… 馃槼 Ja pamietam Kasic臋 – pierwsza odpowiedza艂a na mojego posta, po za tym wiele dziewczyn z kt贸rymi mamy mniej lub bardziej podobne spojrzenie na 偶wiat : Venus, WarnGirl, Tigerka, Czerwona, xyz, eta, pabel oczywi偶cie, Onione, czasami te偶 kojarz臋 bardziej obrazki ni偶 ksywy… ta艅cz膮cego bia艂ego kota tigerki to ju偶 chyba we 偶nie widz臋, bardzo podoba艂 mi si臋 tez poprzedni obrazek admina, ten pingwinek jest bardzo 艂agodny…, dziecko, takie rozkazuj膮ce dziecko, WarnGirl i seksowna blondynka, Frankensteinka 馃槈 Czerwonej, Muchomorek z pup膮, kresk贸wka xyz, nie wiem tyle narazie przychodzi mi do g艂owy.
Dzi臋kuje tylko wam 偶e jeste偶my wszystkie tak inne, bo dzi臋ki temu mamy tak pot臋偶n膮 perspektyw臋 na nasze problemy.1 sierpnia 2007 at 10:59Hehe dzieki Czerwona 馃檪 ja wiem ze jestem zboczuch 馃槢
1 sierpnia 2007 at 14:47Bueheh no ale sie naczytalam o sobie 馃槅 „rozstrzepana”,”pelna pomyslow” wszedzie pelno hihi no coz hmm jestem zakrecona ale chyba spoko cio??:( ;P 馃槅
A kogo kojaze z forum?Juz wymieniam!-Onione(kotek szary?)- ciekawie pisze w postach
-WarnGirl(blondi Pamela?)-zwariowana i zawsze usmiechnieta niczym ja,za to ja lubie 馃槅
-Marta(bialy kwiatek)-spoko jest
-Peronowa Mysz(zegar)-bardzo fajna,sympatyczna myszka 馃槅
-xyz(avatarek japonski-kreskowka)-spoko laska,fakt madrze zawsze pisze
-Czerwona(avatarekw czarownych wloskach)-hmm jest ok:)
-Kajdaaa(Prosiaczek z parasolka chyba?:P)-mila poznaniara:P
-Serrafina(zapomnailam obrazka;x)-w porzadku i ciekawie w postach pisze
-Eta(nogi)-zakretka kolejna 馃槅
-Ausia(avatarek japonski-kreskowka)-ostatnio duzo z nia pisze i wiele pomaga,mila laska 馃檪
-Misia(yyyy zapomnailam rowniez obrazka wybacz;x)-jest ok.
-Malinka(malinki)-zboczuszek z lekka ale mila hihi 馃槅
-Keffasek(malpka)-sympatyczna i koajze ja najczesciej w dziale HYDE PARKU „dla nabijaczy postow” 馃槅
-simons_mother(biale kwiatki na czarnym tle)-niestety sie nie lubimy…Jesli o kims zapomnialam tu wymienic to sorrki skleroza,ale tyle osob kojaze wiec wymienilam. 馃槅
1 sierpnia 2007 at 16:48Mnie najbardziej w g艂owie utkwi艂a Serafina. Jej posty, odpowiedzi, bior臋 do serca.Kieruj臋 si臋 jej radami. Od pierwszego mojego momentu tutaj na ni膮 zwraca艂am szczeg贸ln膮 uwag臋. Dzi臋kuj臋. Wiesz za co. Za wszystko…
Poza tym Z tych os贸b co wymieni艂am z nimi chocia偶by nie jedno internetowe zdanie to WarnGirl, XYZ, Malinka…
te nicki pami臋tam.1 sierpnia 2007 at 20:05hehe ja nie rozumiem czemu piszecie ze jestem zboczuszek 馃槈
2 sierpnia 2007 at 07:35Malinka, a nie jestes?:P
2 sierpnia 2007 at 07:36A no jestem no co tu ukrywac 馃槢
2 sierpnia 2007 at 07:37to co si臋 g艂upio pytasz ;p
- AutorOdp.