- Ten temat ma 10 odpowiedzi, 11 g艂os贸w, a ostatnio zosta艂 zaktualizowany 17 lat, 11 miesi臋cy temu przez
Katie.
- AutorWpisy
- 11 sierpnia 2007 o 10:50 #1910
Ja tam w zimie chodze w tej samej bieliznie co w lecie…. Czyli w figach z cienkim paceczkiem z boku 馃槈
W dodatkowych majtach czula bym sie nie atrakcyjnie, powieksza to optycznie pupe 馃槈 A poza tym wstydzila bym sie rozebrac przed facetem czy nawet komkolwiek majac takie majty 馃槢 Nie lubie nawet ubierac rajstop…11 sierpnia 2007 o 11:00 #75914W mojej bieliznie nie ma podzia艂u na zimowa i letni膮… Zar贸wno w lecie jak i w zimie nosz臋 kolorowe figi i koronkowe stringi 馃榾 Ciep艂a majtki mi sie od razu skojarzy艂y z takimi we艂nianymi majciorami najlepiej z klap膮 馃槅 Przepraszam,ja niekontroluje tych moich skojarze艅… 馃槅
11 sierpnia 2007 o 12:33 #75915no dwie pary majtek to przesada ale ja nie robie jakies takiej wielkiej roznicy miedzy zima alatem.tylko ze zima jak ubieram strtingi to wole rajstopki lub jakies fajne rajtuzki :):)zdrowie jest najwazniejsze
11 sierpnia 2007 o 21:26 #75916widac ze kobieta dba o swoje zdrowie i bardzo dobrze tak trzymaj przeciez nie chodzisz rozebrana wiec nie widza co nosisz !!! a przed facetem raczej jest sie rozebranym a nie w bieliznie!!! No偶 takie a zobaczysz ze zdrowie bedzie ci sluzyc. Ja osobiscie zawsze zakladam cieplejsze czyli bokserki rzadko stringi mrozna zima ale latem stringi jak najbardziej.
12 sierpnia 2007 o 08:55 #75917w zimie zak艂adam stringi tylko gdy musz臋 gdy wymaga tego sytuacja. Nie mog臋 sobie pozwoli膰 na chorowanie (synu偶) dlatego chodz臋 w bawe艂nianych majteczkach tylko nie w takich ca艂kowitych „antygwa艂tach” a i podkoszulek d艂ugi zakrywaj膮cy nerki bo z tym to zawsze mam problem
12 sierpnia 2007 o 14:33 #75918ja r贸wnie偶 szanuj臋 zdrowie, dlatego zim膮 nie wk艂adam string贸w, ai latem nie jest to obowi膮zkowe. koronkowe figi tez s膮 bardzo wygodne a przy tym seksowne 馃檪
28 sierpnia 2007 o 18:00 #75919Ja niestety zazwyczaj tez chodze w stringach, niezaleznie od pory roku. Ale faktycznie chyba nie jest to najmadrzejsze bo niestety moj pecherz nie raz na tym ucierpial i byl zaziebiony 馃檨 wiec w tym roku cieple gacie i juz!!! 馃檪 a jak jeszcze mowisz ze sa tez ladniusnie z koronka to czem nie
2 wrze艣nia 2007 o 09:34 #75920Ja zawsze chodze w stringach jestem uzalezniona od komplecik贸w(stringi i do kompletu staniczek).
Lekarz mnie ostrzega艂 by zima nosi膰 majteczki zabudowane i pe艂ne,m贸wi艂 ze bardzo 艂atwo przezi臋bic jajniki…
Letem natomiast nie trzeba przesadza膰 z tymi majtkami bo mo偶na przegrza膰 jajniki…
Ale jedno co si臋 nie powinno zmieniac ani zim膮 ani latem to bielizna wykonana z naturalnuch tkanin(bawe艂ny)
A ja nie mam zadnych majtek z bawe艂ny(po za 3 sztukami kt贸re mam na tak zwane trudne dni, lecz s艂u偶膮 mi one ewentalnie do spania)2 wrze艣nia 2007 o 09:47 #75921U mnie te偶 nie ma podzia艂u na bielizn臋 zimow膮 i letni膮. Rz膮dz膮 koronki, i tyle by by艂o na ten temat.
Skoro Tobie wygodnie -to nie zmieniaj nawyk贸w. Przynajmniej nie zmarzniesz zimn膮 馃榾2 wrze艣nia 2007 o 16:25 #75922nie stosuje podzia艂u na bielizn臋 letni膮 i zimow膮 – wszak w zimie rzadziej zak艂adam stringi. ale zawsze zim膮 nosz臋 rajstopy 馃檪
30 czerwca 2008 o 17:28 #75923ja w zimie nie chodz臋 w stringach 馃檪 z powodu zimna w艂a偶nie 馃檪
- AutorWpisy
- Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.