- AutorOdp.
- 11 sierpnia 2007 at 17:03
Nie wiem czemu mam jakas wene w wymyslaniu tematow 馃槅 pomimo,ze boli mnie glowa caly dzien 馃檮 .
W jakich pozycjach zasypiacie?? 馃槅
Ja na poczatku spie na plecach lub na boku zwinieta w klebuszek 馃槢 jak sie przebudze,albo ktos mnie obudzi lub cos,to zauwazylam,ze mam rece w gorze i leze na plecach 馃槅
A u Was jak jest? 馃榾
11 sierpnia 2007 at 17:16Ja zazwyczaj zasypiam na boku, lubie tez spac na plecach z rekami w gorze tak jak Ty Tigerko 馃槈
Kiedy sie relaksuje lub sobie po prostu leze to zazwyczaj na brzuszku 馃槈11 sierpnia 2007 at 17:20[usuni臋to_link] wrote:
lubie tez spac na plecach z rekami w gorze tak jak Ty Tigerko
Hihi zapewne smiesznie musimy wygl膮da膰 w takiej pozycjii 馃槅 Jakby ktos powiedzial „rece do gory!” 馃槅 馃槈
11 sierpnia 2007 at 18:13ja prawie codziennie 偶pi臋 z G 馃檪 wiec usypiamy w pozycji kt贸ra nazywa sie na 艂y偶eczk臋 馃檪 on 偶pi wtulony we mnie z jedna noga zgi臋t膮 a druga prosta… a wiecie ze ja pono膰 tez 偶pi臋 z rekami w gorze m贸j G mi to powiedzia艂 偶e jak on czasem sie przebudzi to ja 偶pi臋 na plecach z rekami w gorze.. pono膰 jak tak dzieci 偶pi膮 to s膮 zdrowe mo偶e z nami tak samo jest 馃檪
11 sierpnia 2007 at 18:41Ja 偶pi臋 na… brzuchu. Nie wiem czy kto偶 tak jeszcze ma, ale zasypiam z jedn膮 r臋ka mi臋dzy piersiami, a drug膮 pod brzuchem. Tylko nic sobie nie my偶lcie – jestem grzeczna jak anio艂ek 馃槢
11 sierpnia 2007 at 19:25Plecki 馃榾
11 sierpnia 2007 at 21:35a ja sobie 偶pie zwini臋ta w kulk臋 馃榾
ewentualnie na brzuchu czasem 馃槈
12 sierpnia 2007 at 09:01m贸j m膮偶 odwraca si臋 do mnie plecami a ja wtulam si臋 w niego (lepsze to ni偶 osobno)
12 sierpnia 2007 at 10:43Ja zaypiam na lewym boku,oswr贸cona do 偶ciany(no w moim przypadku do podzuszek),potem obracam si臋 na prawy bok i ju偶 spi臋 馃檪 Zanim zasne to ja muze sie powierci膰 偶eby odpowiednie miejsce znale藕膰 馃榾
12 sierpnia 2007 at 12:12[usuni臋to_link] wrote:
Zanim zasne to ja muze sie powierci膰 偶eby odpowiednie miejsce znale藕膰 馃榾
Hehehe u mnie jest to samo!!I do tego godzinami ukladanie w miare wysoko poduszki! 馃槅 No i przy mnie musi stac szklanka wody bo ja spie z otwarta buzka bo inaczej nie umiem spac,wiec potem sahara w pyszczku. 馃槅 馃槈
12 sierpnia 2007 at 19:08Zasypiam na boku ale czasem budz臋 si臋 na plecach 馃槈
12 sierpnia 2007 at 19:14ja spie na brzuchu jedna reke mam pod poduszka a druga na koldrze oczywisice przy lozku musi stac jakies picie 馃槅
14 sierpnia 2007 at 21:22Jak 偶pi臋 sama, to zasypiam na boku.. oboj臋tnie kt贸rym.. zwini臋ta w k艂臋bek ….
A jak 偶pi臋 razem z ch艂opakiem, to w pozycji na 艂y偶eczki… no chyba, 偶e jest bardzo gor膮co to wtedy odsuwamy si臋 jak najdalej od siebie i ka偶de 偶pi po swojemu 馃槈
16 sierpnia 2007 at 22:46Sama na brzuchu, a z ch艂opczykiem to albo ma boczku na 艂y偶eczk臋, ty艂em do niego. Albo tak na 3/4 on tak m贸wi. 呕e nie do ko艅ca na plecach i nie do ko艅ca na boczku:) Taki melan偶yk dw贸ch pozycji
21 sierpnia 2007 at 08:45馃槅 Dzisiaj jak byla silna burza w nocy,to moj ojciec wszedl i pwoiedzial,zebym uwazala na okno otwarte bo burza jest i kwiczal z mojej pozycjii ,w ktorej spalam! Powiedzial ze smiechem,ze spalam jak wszedl,na brzuchu z nogami uniesionymi do gory i rece na boki.Hehe Fakt czulam,ze na rbzuchu spie ale nogi w powietrzu?:D 馃槅 kurcze komicznie to musialo wygladac.Teraz sie nie dziwie,ze nogi mnie bola.Ja nie wiem co w nocy robilam. :lol::lol::lol:
- AutorOdp.