- AutorOdp.
- 11 sierpnia 2007 at 20:31
Pytanie jak w temacie “ z czyich uslug korzystacie? Jestescie zadowoleni ze swoich operatorow? Jak się ma sprawa cen do jakosci? Niedlugo planujemy zalozyc internet u moich rodzicow i szukamy jakiegos sprawdzonego rozwiazania. Mój operator, którego uslugi sobie chwale, niestety nie ma tam zasiegu. Neo nie wchodzi w gre, z wiadomych przyczyn. Pochwalcie się z czyich uslug korzystacie, czyje polecacie, a z czyich korzystac nie warto 😉
12 sierpnia 2007 at 19:25Ja sieć osiedlową.. 🙂 i bardzo sobie chwalę 🙂
14 sierpnia 2007 at 14:20ja mam neostrade i nie jest zle
14 sierpnia 2007 at 14:22ah, w pracy mam neostradę, a w domku z kablówki, no i nie widzę różnicy. Jest oki.
14 sierpnia 2007 at 16:02Ja mam Vectrę… ceny są dosyć zróżnicowane, ale ogólnie nie narzekam
26 sierpnia 2007 at 22:00z neo korzystalam kilka lat temu i nie bylam zadowolona. ale widze, ze chyba sie polepszylo 🙂 myslimy nad tele2 na laczach tp wlasnie. maja fajna oferte wakacyjna akurat, wiec pewnie na to sie zdecydujemy 😀
31 sierpnia 2007 at 19:25okazalo sie ze kolega jest testerem i bardzo sobie chwali net od tele2, wiec postanowilismy 'zaryzykowac’ 😉 no i zalapiemy sie na 15 miesiecy gratis!
31 sierpnia 2007 at 22:13U mnie jest neostrada 🙂 Miałam straszne problemy z jej zainstalowaniem(taktak-tylko ja mogłam wykazać się taka inteligencja i nie zapisać hasła 😕 ),ale kiedy udało mi sie po długich a cięzkich zamontować to cholerstwo to nie narzekam 😀
1 września 2007 at 11:21Ja tez kozystam z neostrady i jestem zadowolona 😀
28 grudnia 2007 at 13:17od pewnego czasu mam simplusa,i powiem Wam ze bardzo sie ciesze z tego powodu ponieważ w zwiazku z nadchodzacymsezonem wypraw i podrózy w góry – przez całą zimę Simplus oferuje zniżki na rozmaite zimowe atrakcje [usunięto_link]
bardzo fajna opcja ponieważ zamierzam pojezdzic sobie na desce.31 grudnia 2007 at 19:21Lokalna siec 😀 ale to jest tak jakos skomplikowane ze to jest serwer Neostrady.
9 stycznia 2008 at 10:42Ja tez mam lokalną sieć. Ale w związku tematem mam pytanie czy któraż z Was korzystała z internetu bezprzewodowego i czy może któryż polecić. Zalezy mi na tym by był to internet z jak największym zasięgiem.
9 stycznia 2008 at 10:46Ja póki co tez mam lokalną sieć.
15 maja 2009 at 13:36Zanim przygotujesz sobie [usunięto_link] to jak poprzedniczka napisała – skorzystaj z opcji Routera.
Polecam urządzeina typu linksys – przy odpowiedniej zabudowie zasięg takiego urządzenia może sięgać nawet do kilkudziesięciu metrów czyli jak znalazł odpowiednie urządzenie w domu i w mieszkaniu 😉
W razie pytań pisz na PW 😉
Pozdrawiam
17 maja 2009 at 15:27ja miałam neostrade, teraz mam aster i chyba bardziej z astera jestem jednak zadowolona, zarówno z obsługi jak i jakożci.
- AutorOdp.