- AutorOdp.
- 13 sierpnia 2007 at 13:49
mam pytanie do Panów. czy lubicie, gdy wasza dziewczyna/żona wciela się w postać wyuzdanej tancerki? jakie nuty waszym zdaniem najbardziej pasują do takiego rodzaju gry wstępnej..?
i pytanie do Pań: czy próbowałyżcie w taki sposób rozgrzac swojego mężczyznę? jaka oprawa temu towarzyszyła? i jaki był efekt..? 🙂13 sierpnia 2007 at 18:43….
13 sierpnia 2007 at 18:44…..
13 sierpnia 2007 at 20:01tak, taki namiętny taniec, który kończy sie zrzuceniem ubrania.. 🙂 odezwij sie i opisz mi jak już zatańczysz dla Niego 🙂
16 sierpnia 2007 at 11:18Przyćmione żwiatło, żwieczki, lub lampka, muzyka która sama w sobie jest seksualna np. sexual freak georga michaela, father figure tego samego wykonawcy, z innej beczki you can leave your hat on, albo żmieszniej i’m too sexy.
Przydają się apaszki, hustki, bransoletki, krzesło… pikantny napis szminką na ciele i dużo dużo duuuuuuuuuuuuużo erotyzmu w ruchach.6 września 2007 at 16:37…..
6 września 2007 at 18:50Serrafina, dorzucam do Twojej listy bluzkę z wieloma guzikami do rozpinania 🙂
10 września 2007 at 15:57ej a wiecie ze jak im tak tanczycie to oni was poruwnuja do k*** z neta? tak tak taka prawda, takze nie starajcie sie bo zawsze bedziecie mniej sexowne od k***,tylko ejst taka roznica ze was moga mneic i z wami uprawiac sex a z kurwami nie, ale gdyby mnieli wybor o wybrali by k****,tazke szkoda czasu,taka moja rada
17 września 2007 at 15:41…..
28 września 2007 at 13:55Ja myżlę goscc-iu ze nie każdy facet jest na tyle pusty, ze wolałby mieć laskę, którą miało już tyle facetów, ze ona sama ich zliczyć nie może niż dziewczynę, którą kocha!! Ja nie wiem co fantastycznego może mieć sex z prostytutką, która jest „rozepchana” przez różnych koleesi!!! FUUU to jest obrzydliweeee
29 września 2007 at 08:05gosc – nawet szkoda mi wysilac sie na komentarz do twojej wypowiedzi – sama ta wypowiedz to komentarz
18 października 2007 at 00:44seksowny stroj uczennicy: biala bluzeczka z duuuzym dekoltem krociotka spodniczka w kratke odsłaniajaca delikatnie pożladki, biale podkolanka i butki na obcasie a pod strojem seksowna bielizna 😈 wlosy w dwa kucyki zwiazane atłasowymi kokardkami i seksowne czerwone usteczka no i oczywiscie obowiazkowo muzyczka Joe Cocker You Can Leave Your Hat On mrrrau… to jest cos 😈 a przed tańcem;) pyszna kolacyjka i butelka dobrego winka lub szampana:) 😈 a potem mozna go zwiazac posadzic na krzeselko zawiazac opaske na oczy podraznic troszeczke włczyc muzyczke sciagnac opaske i zaczac pokazik:) a po wszystkim kochac sie cała noc 😈 to naprawde dziala
18 października 2007 at 00:46nie zapominajmy o żwieczkach 😀
18 października 2007 at 09:19przymierzam się do takiego tańca dla niego : D
18 października 2007 at 11:17Najważniejsze zebys sie dobrze czula 😀 ale jesli nie taniec to mozna zawsze sprobowac czegos ciekawszego:)
- AutorOdp.