• Autor
    Odp.
  • mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

np Myszolku?

Super Slim
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

Moja żona tańczy wspaniale i od czasu do czasu zaskakuje mnie malutkim pokazem czegoż nowego. Szczególnie w rocznice albo w urodziny jak wypijemy trochę wina to taki taniec w jej wykonaniu jest zawsze początkiem cudownej nocy.

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

Mnie mój T prosił o taki „taniec” ale ja jakoż nie umiem się przełamać.. nie wiem jak miałabym zatańczyć i w ogóle.. że wyjdzie coż nie tak i będzie mnie uważał za jakąż co najmniej głupią albo będzie się żmiał… 😀 (na pewno tak by nie uważał ale ja się boję) 😛

Super Slim
    Member
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

nie wiem jak miałabym zatańczyć i w ogóle.. że wyjdzie coż nie tak i będzie mnie uważał za jakąż co najmniej głupią albo będzie się żmiał…

Przełam się i zatańcz. W tańcu pokaż siebie taką jaka jesteż. Zatańcz całą sobą, on przecież włażnie taką Cię kocha. światło nieco przygaszone, muzyka nastrojowa lub coż szybszego ale nie za szybkie. Najlepiej coż co lubicie oboje albo on bardzo lubi. Na pewno mu się spodoba. 😀 .

Myszka19
    Member
    • Ekspert

@Super Slim wrote:

[usunięto_link] wrote:

nie wiem jak miałabym zatańczyć i w ogóle.. że wyjdzie coż nie tak i będzie mnie uważał za jakąż co najmniej głupią albo będzie się żmiał…

Przełam się i zatańcz. W tańcu pokaż siebie taką jaka jesteż. Zatańcz całą sobą, on przecież włażnie taką Cię kocha. światło nieco przygaszone, muzyka nastrojowa lub coż szybszego ale nie za szybkie. Najlepiej coż co lubicie oboje albo on bardzo lubi. Na pewno mu się spodoba. 😀 .

dziękuję za wsparcie.. 🙂 kiedyż niespodziewanie może mu taką niespodziankę zrobię.. 🙂

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

@Super Slim wrote:

Przełam się i zatańcz. W tańcu pokaż siebie taką jaka jesteż. Zatańcz całą sobą, on przecież włażnie taką Cię kocha. światło nieco przygaszone, muzyka nastrojowa lub coż szybszego ale nie za szybkie. Najlepiej coż co lubicie oboje albo on bardzo lubi. Na pewno mu się spodoba.

Ehhh… ja tam bym zatańczyła 🙂
    Tyle, że narazie nie mam dla kogo.. yhy 😕
    Nom…ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło – wszystko przede mną 🙂

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Mnie mój T prosił o taki „taniec” ale ja jakoż nie umiem się przełamać.. nie wiem jak miałabym zatańczyć i w ogóle.. że wyjdzie coż nie tak i będzie mnie uważał za jakąż co najmniej głupią albo będzie się żmiał… 😀 (na pewno tak by nie uważał ale ja się boję) 😛

Nie boj sie! Napewno mu sie spodoba i go na maksa nakrecisz bo faceci to uwielbiaja 😛 😉 Kiedys tez bylam wstydliwa i troszke mzoe ejszcze jestem momentami hihi ale ja dla swojego faceta moglabym od czasu do czasu mu „tak” zatanczyc nawet ze smiechem i kuszacymi ruchami 😛
    Przelam sie myszko19 i powodzenia! 🙂
    P.S.Oczywiscie nic na sile! 🙂

Myszka19
    Member
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Nie boj sie! Napewno mu sie spodoba i go na maksa nakrecisz bo faceci to uwielbiaja 😛 😉 Kiedys tez bylam wstydliwa i troszke mzoe ejszcze jestem momentami hihi ale ja dla swojego faceta moglabym od czasu do czasu mu „tak” zatanczyc nawet ze smiechem i kuszacymi ruchami 😛
    Przelam sie myszko19 i powodzenia! 🙂
    P.S.Oczywiscie nic na sile! 🙂

hihi 😛 wiesz.. jestesmy razem ponad 4 lata a ja i tak czasem się wstydzę 😛 nom musze się przełamać.. 😛

NiEtYkAlNa
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 366
    • Pasjonat

polecam piosenke DOWN IN MEXICO the coasters, a przykladowy sexowny taniec, np. death proof, wystarczy w youtube wpisac LAP DANCE DEATH PROOF, naprawde fajjjjjjjjjjjjjnee:):D

Johani
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 200
    • Zapaleniec

ja się nie mogę przełamać – ale to wynika chyba z dwóch rzeczy – strachem przed odrzuceniem i… niskiej samooceny.Wiem, że on by tego chciał – ja nie mogę mu tego dać 🙁
    ehh, jakis babochłop jestem 🙂
    buuuuuuu

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

strachem przed odrzuceniem i… (…) Wiem, że on by tego chciał – ja nie mogę mu tego dać 🙁

Jeżli wiesz, że on tego chce to skąd myżli o odrzuceniu? Dlaczego miałby odrzucić coż, o czym marzy?

kociak84
    Member
    • Odp.: 107
    • Zapaleniec

Ja kiedyż zatańczyłam bo chciałam – jakaż okazja była chyba 😉 Miżkowi bardzo sie spodobało, potem drugi raz w bieliznie ktora od niego dostałam… – teraz robie mu takie prezenty na urodz., im., jakies rocznice 🙄 trezba sie przełamac i tyle.. napewno nie powie ze mu sie nie podobało 😉 powodzenia 😉

najmarniejszy
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

„Moich facetów” to dopiero rozbudowane plany na przyszłożć :wink:[/b]

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

A jaki z tańców -takich bardziej „ludzkich” jak salsa,rumba mozna podciagnac pod taniec erotyczny ?

dustin
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Ja kiedyż z moją byłą dziewczyną tańczyliżmy przy romantycznej muzyce wtuleni, w ubraniach, a potem tak sie rozgrzała atmosfera ze ona mnie odepchnęła i zaczęła sama wywijać… ach ależ to było podniecające 😀 i nieplanowane, wyszło samo z siebie, taki spontan najlepszy jest 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " TANIEC EROTYCZNY"

Przewiń na górę