- AutorOdp.
- 6 września 2007 at 11:40
Nie wiem czy taki temat już był poruszony,ale ciekawi mnie jakie zapachy najbardziej lubicie i jakich uzywacie na co dzien:
Ja najbardziej lubie zapach Puma Flowing.
Od mojego misia natomiast ostatnio dostaje bardzo duzo zapachów z avonu od kiedy jego siostra jest konsultantka.:)i tam najbardziej mi sie podobaja te nowe Shine w zółtej buteleczce.Kocham tez zapach wanili ale niestety od czasów Vanila Fields nie znalazlam tak ladnej perfumy.:/
uzywam za to woniliowego balsamu z avonu ktorego zapach bardzo dlugo pozostaje na skorze.:)6 września 2007 at 14:07Ja uwielbiam Life by Esprit, w słodkim flakonie w paseczki, a teraz dostałam Adidas niebieski Pure Lightnes, pachnie nawet podobnie, ale dużo tańszy.
(Psssyt! „te perfumy” a nie „ta perfuma”, nie gniewaj się, ale akurat to mnie drażni 😕 )
6 września 2007 at 20:34teraz to ja „pachnę” czosnkiem 😕
6 września 2007 at 20:37Był już taki temat. Ja pachnę Gucci Rush
6 września 2007 at 21:47Na twarzy kolorowymi kosmetykami 🙂 ciałko pachnie wanilią(lub innym słodkim zapachem) Wszystko zalezy od tego gdzie mnie powąchać 😆 ale tak ogólnie to pachnę Perceive 😀
7 września 2007 at 23:03od baaaardzo baaaardzo dawna jestem wierna PERCEIVE z Avonu 😀 a na specjalne okazje wyjątkowo SURRENDER FOR HER też z Avonu – i wtedy jest to cała linia, czyli żel pod prysznic, balsam do ciała i perfumy 😀
8 września 2007 at 09:22cale lato mecze pospolite green tea ardenki, bo mi naprawde bardzo podeszly te perfumy. ale dzis po pierwsze: lata nie czuje, po drugie: ide na wesele i caly moj image bedzie bardzo cieply i czekoladowy…powrot do baby doll ysl.
zapachow z avonu nie znosze 😀
8 września 2007 at 18:57Paris Holton
9 września 2007 at 09:55Ja Adidasem – sensual instinct 😛
9 września 2007 at 21:35Malinowymi perfumami z Yves Rocher, albo Pur Blanca z Avonu
10 września 2007 at 12:14a ja zwykle zielona herbatką 🙂
20 października 2007 at 22:25Calvin Klein Euphoria uwielbiam ten zapach jest booski i moj facet go uwielbia:)
21 października 2007 at 08:07ja pachnę antyperspirantem w kulce nivea pure invisible i balsamem nivea body granatowym = ]
jeszcze nie znalazłam takiego zapachu, który by mnie przekonał do siebie całkowicie.21 października 2007 at 20:49ja na codzien pachne elizabeth arden green tea albo nbialym armanim. na wyjscia – zloty armani:)
23 października 2007 at 11:56Ja lubię zapachy tzw. z nutką piżma i wanilli ale nie tylko.
Kocham „Dolce Vita” Diora,
Lubię – „Magnetism” Escady
Lubię – „Hypnose” Lancome
i wiele innych………………… - AutorOdp.