- AutorOdp.
- 23 października 2007 at 12:01
czasami też pachnę facetem ; P
23 października 2007 at 17:06[usunięto_link] wrote:
Ja lubię zapachy tzw. z nutką piżma i wanilli ale nie tylko.
Lubię – „Hypnose” Lancome
jej , to moj zapach 😛 -i to juz od jakiegos czasu .. …tzn. zamienic bym go mogla tylko i jedynie na Guess’a -tego nowego 8) 😉
23 października 2007 at 18:44[usunięto_link] wrote:
Ja czasami pachnę czarnym adidasem jak się intensywnie przytulam do S:)
23 października 2007 at 20:37[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Ja czasami pachnę czarnym adidasem jak się intensywnie przytulam do S:)
hehe ja też 😛 tyle że ostatnio niebieskim 😛 bo czarny rzucił w kąt 😛 bo niebieski dostał i w sumie ładniej pachnie 😛
uwielbiałam czarnego STR8 ale się skończył 🙁 😛24 października 2007 at 09:03Kate by Kate Moss , wyczaiłam 😉 te perfumki na blogu Rimmla i powachałam w drogerii , zakochałam sie w tym zapachu
24 października 2007 at 09:12[usunięto_link] wrote:
Kate by Kate Moss , wyczaiłam 😉 te perfumki na blogu Rimmla i powachałam w drogerii , zakochałam sie w tym zapachu
ja tez:)
24 października 2007 at 10:07[usunięto_link] wrote:
Kate by Kate Moss , wyczaiłam 😉 te perfumki na blogu Rimmla i powachałam w drogerii , zakochałam sie w tym zapachu
mi żrednio przypadł do gustu 😛
1 listopada 2007 at 20:27Nina Ricci (w opoakowaniu w kształcie jabłka).
hmmm…4 listopada 2007 at 12:08Kocham zielony DKNY Be delicious, a moj chlopak psika sie meskim odpowiednikiem tej perfumki 🙂
4 listopada 2007 at 12:39[usunięto_link] wrote:
Kocham zielony DKNY Be delicious, a moj chlopak psika sie meskim odpowiednikiem tej perfumki 🙂
TYCH PERFUM.
nie ma czegos takiego jak PERFUMA. to razacy blad.
4 listopada 2007 at 14:23ELIZABETH ARDEN 5TH AVENUE i drugie to CAROLINA HERRERA 212 SEXY
4 listopada 2007 at 14:56TYCH PERFUM.
Bardzo Pania przepraszam, nie wiedzialam, ze to forum ortograficzne 🙂
Siedze za granica od paru ladnych lat i polskiego nie uzywam, wiec z gory przepraszam za bledy 🙂 Niestety z czasem pewne rzeczy sie zapomina….Jeszcze raz bardzo przepraszam wszystkie panie na forum, pewnie juz wiecej nie bede pisac bo znow kogos uraze…
4 listopada 2007 at 20:08[usunięto_link] wrote:
TYCH PERFUM.
Siedze za granica od paru ladnych lat i polskiego nie uzywam, wiec z gory przepraszam za bledy 🙂 Niestety z czasem pewne rzeczy sie zapomina….Jeszcze raz bardzo przepraszam wszystkie panie na forum, pewnie juz wiecej nie bede pisac bo znow kogos uraze…
nie musisz przepraszać.. jest tu osoba która każdemu musi ubliżyć.. 🙂 nie warto się tym przejmować 😛
4 listopada 2007 at 20:24zwrocenie komus uwagi na elementarny blad, to nie ublizanie.
4 listopada 2007 at 20:27[usunięto_link] wrote:
TYCH PERFUM.
Każdej z nas się zdarza p****ęzyczyć,napisać wyraz z błędem,albo źle ułożyć jakież zdanie .Jesteż z dala od swojego kraju dzięki forum blisko,więc żyj długo i pisz dużo.
- AutorOdp.