• Autor
    Odp.
  • Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Czy Wy też macie tak dużo energii jak ja?
    Niby nie mam czasu, wstaję o 6, wracam pozno. Dzisiaj jedne zajęcia się nie odbyły, więc jestem w domku wczeżniej. I mam ochotę na imprezę. 🙂
    2 dni temu też byłam na domowej, wróciłam o 3, wstałam jak zwykle o 6 i nawet nie poczułam tego, że tak mało spałam.
    Ciągle gdzież dojeżdzam, coż robię, nie chce mi się spać. Nadrabiam zaległożci wakacyjne z moim chłopakiem i jeszcze mi mało. Ciekawe czy wypali dzisiejsze wyjżcie na miasto^^.
    A jak jest u Was? 😀

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

u nas… u mnie wstaje o 6 rano, obowiązki żony i mamy. cały dzień pożwięcam dziecku robiąc tysiące rzeczy na raz. Wieczorem pragnę położyć się do łóżka mimo ochoty na igraszki z moim mężem padam i nawet nie wiem kiedy trzeba rano znowu wstać

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

JA jestem tak padnięta jak wracam z zajęć, że szkoda gadać:/

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

podziwiam.. ja za to jestem ciągle zmęczona i niewyspana.. 😛

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

podziwiam.. ja za to jestem ciągle zmęczona i niewyspana.. 😛

Mam tak samo…:P Chyba sie starzeje 😆 Kiedy ja ostatnio na imprezie bylam omg 😯 Teraz mnie czeka imprezka urodzinowa jeny 😆

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

u nas jest tak, ze energie wykorzystujemy na inne rzeczy niz tylko imprezowanie.

a czasu specjalnie duzo nie mam, bo oprocz studiow mam jeszcze prace.

MIECZ-NICK
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

U mnie z ta energia to roznie bywa. Moj dzien zaczyna sie o 7.00 , rano maluszka do przedszkola i potem do pracy. I moja pozniejsza energia zalezy od tego jaki mam dzien w pracy – jak nuda i brak zajecia (poza grzebaniem na forum) to do domu wracam ok. 17.30 czuje sie wykonczona bezcyznnoscia, jesli jednak mam intensywny dzien w pracy to i po pracy chce mi sie jeszcze wyskoczyc gdzies, ugotowac obiadek na nastepny dzien, posprzatac, polozyc malego spac, pobaraszkowac z duzym (jak sie uda) i na sen nie zostaje zbyt duzo czasu, ale podobno po udanym seksie choc spi sie krocej to spi sie duuuuuzo glebiej, byc moze dlatego ja nie poswiecam zbyt duzo czasu na sen bo chodze spac kolo 1 w nocy 😉

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

A we mnie drzemią ogromne pokłady energii 😀 może nie zawsze budze te zapasy,ale jak juz zbudze to na całego! 😀 Jestem spontaniczną osobą,więc jesli pada jakiż pomysł,na który ktos wpadła przed momentem to zawsze reaguję entuzjastycznie 😀 I potrafie wiele robić.Ciągle gdzies mnie niesie.Ostatni miesiąc wogóle była szalony,ciągle coż się działo,nie mogłam w miejscu wysiedzieć 😀 Dzis jestem po imprezie integracyjnej(oj działo sie działo 😉 ),a na wieczór juz jestem umówiona ze znajomymi 😀 Tak cos czuję,że studiowanie baaardzo mi się spodoba 😉

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Ja ciągle jestem zmęczona i niewyspana. Mogłabym cały dzień spać.

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Ja ciągle jestem zmęczona i niewyspana. Mogłabym cały dzień spać.

Ja aktualnie mam podobnie.

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Tak jak myżlałam, namówiłam chłopaka i poszliżmy ze znajomymi wczoraj na imprezke. Pełno ludzi, żcisk, nawet nie było gdzie usiążc. Ale sobie potańczyłam przynajmniej. 🙂 A w sobotę znowu mnie czeka potańcówka, ale w związku z tym mam do Was pytanie, które zadam w osobnym pożcie. 😆

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Energia!"

Przewiń na górę