- AutorOdp.
- 23 listopada 2007 at 20:29
Czy któraż z was używała, ma lub zamierza kupić? Ale chodzi mi o ten z mango.. Moja siostra dostała włażnie ten pas.. i się zastanawiam czy to w ogóle jest skuteczne?
26 listopada 2007 at 21:45po co Ci pas? nie ma urządzenia, które zrobi wszystko za Ciebie. lepiej poćwicz trochę i zmień jadłospis. na pewno będą podobne efekty, a nie wydasz niepotrzebnie kasy.
26 listopada 2007 at 22:12energie spożytą na szukanie cudu dietetycznego spożytkować na spacery i kształtowanie silnej woli – efekt gwarantowany (tak wiem, łatwo powiedzieć 😉 )
27 listopada 2007 at 14:57[usunięto_link] wrote:
po co Ci pas? nie ma urządzenia, które zrobi wszystko za Ciebie. lepiej poćwicz trochę i zmień jadłospis. na pewno będą podobne efekty, a nie wydasz niepotrzebnie kasy.
czytaj ze zrozumieniem… MOJA SIOSTRA GO DOSTAŁA W PREZENCIE!
27 listopada 2007 at 19:46A siostra używa już go? przyniósł jakież efekty? najlepiej poobserwuj na niej i sama zobaczysz. Ja tam jak słysze „mango” to już się strzymam z daleka 😉
28 listopada 2007 at 17:28nom ma go w sumie tydzień korzysta regularnie i spadła z brzucha 2cm… ja za to nie mam czasu jakoż na to..
30 listopada 2007 at 22:53czytam ze zrozumieniem i sądziłam, że skoro siostra dostała to myżlisz o zakupie. może źle zrozumiałam. ja w każdym razie w to nie wierzę i tyle.
4 grudnia 2007 at 19:05podobno po pewnym czasie mogą być przepięcia prądu
niepotwierdzone, tylko gdzies czytałam5 grudnia 2007 at 13:05hej 🙂
muszę przyznać, że brzmi to całkiem ciekawie,
jeżli kupisz to „cudo” to będę czkać na twoją opinię na forum 🙂 🙂5 grudnia 2007 at 16:24[usunięto_link] wrote:
hej 🙂
muszę przyznać, że brzmi to całkiem ciekawie,
jeżli kupisz to „cudo” to będę czkać na twoją opinię na forum 🙂 🙂moja siostra korzysta z tego regularnie.. i w sumie mówi że są efekty.. bo straciła już kilka cm w pasie 🙂 ja jakoż nie umiem systematycznie się skłaniać do tego 😛
6 grudnia 2007 at 08:38Podejrzewam, że zasada działania pasa jest bardzo prosta. Wprawia Twoje ciało w drżenie, przez co robią Ci sie nudnożci i do końca dnia nie masz ochoty na jedzenie…
Nie, wybaczcie, motyw z odchudzaniem jest kopalnią złota dla każdego, kto potrafi ukuć ciekawy slogan i tak zaprezentować produkt, by każda kobieta wystarczająco głupia, by nabrać się na ten marny marketing ów produkt zakupiła.
W ciągu mojego niezbyt długiego życia słyszałem juz o tysiącach cudownych pigułek, każda lepsza od drugiej, setkach urządzeń pozwalających szybko stracić na wadze i dziesiątkach tysięcy diet, począwszy od niejakiego Kważniewskiego, na kapużciano – gorczycowej skończywszy (nie wspominając już o occie jabłkowym – cudownym sposobie na rozregulowanie sobie organizmu).
Czy nie wydaje się wam, drogie Panie, że gdyby choć JEDEN z tych sposobów był skuteczny, to usłyszałybyżcie o nim w każdym programie dla kobiet? Może się mylę, ale jedynym skutecznym sposobem by stracić na wadze pozostaje silna wola i dieta pod kontrolą dietetyka.
6 grudnia 2007 at 10:22[usunięto_link] wrote:
Podejrzewam, że zasada działania pasa jest bardzo prosta. Wprawia Twoje ciało w drżenie, przez co robią Ci sie nudnożci i do końca dnia nie masz ochoty na jedzenie…
no nie powiedziałabym… jakoż normalnie jadam.. nie mam żadnych nudnożci itp..
8 grudnia 2007 at 11:57I jak zauważylaż już jakież efekty??
Ja nie kupiłabym takiego pasa, bo szkoda mi kasy. Ale nie powiem-jest on kuszący. W końcu to sama przyjemnożc siedziec sobie przed tv, a on robi wszystko za Ciebie 🙂
No cóż-czego kobieta nie zrobi aby byc piekna? 😀8 grudnia 2007 at 19:06mi i siostrze też by było szkoda kasy.. 😛 Aga widzi efekty.. 🙂 ja nie bo nie stosuje regularnie 😛
20 grudnia 2007 at 11:23bez odpowiedniego odzywiania taki pas mozesz sobie…. wiesz o co chodzi.
przeciez to normalne ze stojac czy lezac jakis mechanizm za nas nie zdziala cud inaczej polowa ludzkosci chodzila by szczupla .. nie kupujcie tych bzdur bo to tylko dla naiwnych i leniwych ludzi jest!
- AutorOdp.