• Autor
    Odp.
  • Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

Czy któraż z was używała, ma lub zamierza kupić? Ale chodzi mi o ten z mango.. Moja siostra dostała włażnie ten pas.. i się zastanawiam czy to w ogóle jest skuteczne?

fiona188
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 306
    • Pasjonat

po co Ci pas? nie ma urządzenia, które zrobi wszystko za Ciebie. lepiej poćwicz trochę i zmień jadłospis. na pewno będą podobne efekty, a nie wydasz niepotrzebnie kasy.

karolincio
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 21
    • Bywalec

energie spożytą na szukanie cudu dietetycznego spożytkować na spacery i kształtowanie silnej woli – efekt gwarantowany (tak wiem, łatwo powiedzieć 😉 )

Myszka19
    Member
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

po co Ci pas? nie ma urządzenia, które zrobi wszystko za Ciebie. lepiej poćwicz trochę i zmień jadłospis. na pewno będą podobne efekty, a nie wydasz niepotrzebnie kasy.

czytaj ze zrozumieniem… MOJA SIOSTRA GO DOSTAŁA W PREZENCIE!

karolincio
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 21
    • Bywalec

A siostra używa już go? przyniósł jakież efekty? najlepiej poobserwuj na niej i sama zobaczysz. Ja tam jak słysze „mango” to już się strzymam z daleka 😉

Myszka19
    Member
    • Ekspert

nom ma go w sumie tydzień korzysta regularnie i spadła z brzucha 2cm… ja za to nie mam czasu jakoż na to..

fiona188
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 306
    • Pasjonat

czytam ze zrozumieniem i sądziłam, że skoro siostra dostała to myżlisz o zakupie. może źle zrozumiałam. ja w każdym razie w to nie wierzę i tyle.

Wiedziemka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

podobno po pewnym czasie mogą być przepięcia prądu
    niepotwierdzone, tylko gdzies czytałam

aleksandraaniela
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 13
    • Bywalec

hej 🙂

muszę przyznać, że brzmi to całkiem ciekawie,
    jeżli kupisz to „cudo” to będę czkać na twoją opinię na forum 🙂 🙂

Myszka19
    Member
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

hej 🙂

muszę przyznać, że brzmi to całkiem ciekawie,
    jeżli kupisz to „cudo” to będę czkać na twoją opinię na forum 🙂 🙂

moja siostra korzysta z tego regularnie.. i w sumie mówi że są efekty.. bo straciła już kilka cm w pasie 🙂 ja jakoż nie umiem systematycznie się skłaniać do tego 😛

telpeloth
    Member
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Podejrzewam, że zasada działania pasa jest bardzo prosta. Wprawia Twoje ciało w drżenie, przez co robią Ci sie nudnożci i do końca dnia nie masz ochoty na jedzenie…

Nie, wybaczcie, motyw z odchudzaniem jest kopalnią złota dla każdego, kto potrafi ukuć ciekawy slogan i tak zaprezentować produkt, by każda kobieta wystarczająco głupia, by nabrać się na ten marny marketing ów produkt zakupiła.

W ciągu mojego niezbyt długiego życia słyszałem juz o tysiącach cudownych pigułek, każda lepsza od drugiej, setkach urządzeń pozwalających szybko stracić na wadze i dziesiątkach tysięcy diet, począwszy od niejakiego Kważniewskiego, na kapużciano – gorczycowej skończywszy (nie wspominając już o occie jabłkowym – cudownym sposobie na rozregulowanie sobie organizmu).

Czy nie wydaje się wam, drogie Panie, że gdyby choć JEDEN z tych sposobów był skuteczny, to usłyszałybyżcie o nim w każdym programie dla kobiet? Może się mylę, ale jedynym skutecznym sposobem by stracić na wadze pozostaje silna wola i dieta pod kontrolą dietetyka.

Myszka19
    Member
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Podejrzewam, że zasada działania pasa jest bardzo prosta. Wprawia Twoje ciało w drżenie, przez co robią Ci sie nudnożci i do końca dnia nie masz ochoty na jedzenie…

no nie powiedziałabym… jakoż normalnie jadam.. nie mam żadnych nudnożci itp..

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

I jak zauważylaż już jakież efekty??
    Ja nie kupiłabym takiego pasa, bo szkoda mi kasy. Ale nie powiem-jest on kuszący. W końcu to sama przyjemnożc siedziec sobie przed tv, a on robi wszystko za Ciebie 🙂
    No cóż-czego kobieta nie zrobi aby byc piekna? 😀

Myszka19
    Member
    • Ekspert

mi i siostrze też by było szkoda kasy.. 😛 Aga widzi efekty.. 🙂 ja nie bo nie stosuje regularnie 😛

Jovita
    Member
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

bez odpowiedniego odzywiania taki pas mozesz sobie…. wiesz o co chodzi.

przeciez to normalne ze stojac czy lezac jakis mechanizm za nas nie zdziala cud inaczej polowa ludzkosci chodzila by szczupla .. nie kupujcie tych bzdur bo to tylko dla naiwnych i leniwych ludzi jest!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Pas vibroaction"

Przewiń na górę