wszechobecny fiolet

• Autor
    Odp.
  • fiona188
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 306
    • Pasjonat

Ostatni zarzuciłam temat o botkach, teraz będzie o fiolecie.
    [usunięto_link]
    co sądzicie o tym kolorze?
    bo mi akurat ta moda bardzo odpowiada. szczególnie odcień żliwkowy.
    kupiłam ostatni bluzkę w tym kolorze (nota bene w lumpeksie 🙂 ) i jestem nią zachwycona! czy Wy też szalejecie za fioletem? co w tym kolorze można znaleźć w Waszej szafie?

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Uwielbiam fiolet i pasuje mi, ale jakoż nie noszę go na okrągło.

Nela
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 390
    • Pasjonat

Niestety fiolet pasuje osobom tylko o ciemnej karnacji, bo kobiety o jasnej cerze wygladaja w fiolecie jakby mialy „galopujace suchoty”.
    Ja niestety tez unikam tego koloru…. 😀

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Oczywiżcie,że fiolet mi się podoba 🙂 niestety nie mam żadnych ubrań w tym kolorze,ale to chyba jakież przeoczenie,które trzeba będzie nadrobić 😀 Jestem blondynką o oliwkowej karnacji(nooo teraz troche pomarańczowej) i nie wydaje mi się,że zle wyglądam w fiolecie… 😉 Bardzo podobają mi się lakierkowane,fioletowe buty na słupku 😀 boskie są po prostu i ja takie chcę 😈

lizzy
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Ja zawsze lubiłam fiolet, to mój ulubiony kolor, dlatego teraz jestem bardzo szczężliwa, że jest „na czasie” 😀 Nie mam zbyt wielu ubrań w tym kolorze, bo jestem biedna studentka 🙁

MEISJE
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 155
    • Zapaleniec

ja nie bede modna bo nie lubie tego koloru :wrrr:

zadra
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

Widziałam dzisiaj chłopaka w brązowej kurtce z fiołkowym kapturem opadającym na plecy ponad kołnierzem kurtki. Genialny zestaw!, trochę przywodzi na myżl modne swego czasu połączenie brązu z turkusem.
    Załuję tylko, że to zupełnie nie mój kolor

fiona188
    Member
    • Pasjonat

są różne odcienie filetu. od bardzo jaskrawych do żliwkowych, każdy coż znajdzie i brunetka i blondynka. a ja kupiłam kilka rzeczy w lumpie więc biedne studentki 🙂 też mają wyjżcie.

fiona188
    Member
    • Pasjonat

są różne odcienie filetu. od bardzo jaskrawych do żliwkowych, każdy coż znajdzie i brunetka i blondynka. a ja kupiłam kilka rzeczy w lumpie więc biedne studentki 🙂 też mają wyjżcie.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " wszechobecny fiolet"

Przewiń na górę