Jak ubrać się na żwięta?

• Autor
    Odp.
  • Madziunia
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 73
    • Stały bywalec

Tak jak w temacie…
    Jak ubrać się na żwięta?
    Raczej nikt z nas nie chce siedzieć ubrany w kaftan ani w ciuszki rodem z angielskich prywatnych szkół (te pulowerki). Nie można też przesadzić z „luźnym ubiorem” …Już słyszę głos mojej babci: „dżinsy ubiera się na codzień a nie na takie żwięta!!”
    Jak wy się ubieracie ?

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Własnie skompletowałam strój:) Brązową bluzkę kopertową z atłasu i spódnice za kolano rozszerzaną szarą, do tego wysokie brązowe kozaki.

Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

Ja się ubieram „normalnie”. Spodnie w kancik i ładna bluzeczka. Ale ja spędzam żwięta tylko z rodzicami i bratem, więc pełny luzik 😀

kosia89
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 10
    • Bywalec

najważniejsze jest to żeby dobrze sie w czymż czuć ……ja obrałam sie w czarne rurki i do tego białą bluzka na długi rękaw i czarna bluza …..moim zdaniem normalnie

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

To u nas w Wigilię wszyscy są ubrani odżwiętnie, jemy w jadalni specjalnie przystrojonej itd

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Na wigilię i jutro do rodzinki: szare materiałowe rybaczki i niebieski sweterek. A na drugi dzień swiat nie wiem jeszcze w co się ubiorę.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ja dzis się przyodziałam w szarą,rozkloszowaną spódnicę(którą kupiłam specjalnie na żwięta 🙂 ) oraz białą,bawełnianą bluzke z bufkami 🙂 w tym byłam na wigilii oraz na spotkaniu biesiadnym po wieczerz 😉 jutro nie zamierzam się nigdzie ruszać…a w dtugi dzień żwiąt pewnie ta sama spódniczka i niebieska bluzka z taaakim dekoldem 😉 😀

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Czarne spodnie i biała bluzka na spotkanie z rodzinką. 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jak ubrać się na żwięta?"

Przewiń na górę