Co na randke?

• Autor
    Odp.
  • afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

Jak ubieracie się na randki? Co miałyżcie na sobie na pierwszej z waszym menem?:D

Ja lubię wskoczyć w sukienkę. Wtedy czuję się kobieco i atrakcyjnie.

ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

Na pierwszej randce – hmm… miałam mundur 🙂
    A na takiej na prawde pierwszej randce – ubrałam się wygodnie. Nie chcę ubierać się w sukienkę i szpilki, bo wiem, że to nie mój styl. Jednak dżinsy i ładna bluzka powoduje, że czuje się na luzie i wtedy wszystko jest dobrze. Po co udawać kogoż, kimż się nie jest.

Milena
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

ja na pierwszej mialam biale bojowki i top przez chwile. bo szlismy na plaze, wiec paradowalam w kostiumie kapielowym hehe

na późniejsze ubierałam się już tak żeby mi było wygodnie… dżinsy i jakąż ciekawą bluzkę, żakiet zeby tez nie bylo zbyt podwórkowo.

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Byłam na obozie sportowym, miałam bluze i spodnie, bo szpilki i sukienka tam nie pasowały:)

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

hehe, widze ze tylko ja sie tak wypuszczam z tymi sukienkami 😯

Milena
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

sukienki są jaknajbardziej wskazane… kobiece… ale wazne zeby sie w nich dobrze czuc…
    ja teraz tez czesciej zakladam… ale nie chodze juz na pierwsze randki 😛

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

hehe, widze ze tylko ja sie tak wypuszczam z tymi sukienkami 😯

na nromalnej randce w normalnych okolicznosciach pewnie też byłaby sukenka, bo uwielbiam je:)

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

nie pamietam, co mialam na sobie na pierwszej randce, bo odbyla sie lata temu.

teraz…nie moge odpowiedziec na pytanie „jak ubieram sie na randki”-nie mam ciuchow przeznaczonych specjalnie na randki. codziennie nosze fajne ciuchy. na randki tez. innych po prostu nie mam.

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

ja byłam ubrana normalnie (tzn normalnie jak na mnie 😉 , ciuchy codzienne). to oznaczało podwinięte jeansy, glany, koszulkę na ramiączkach i bluzę z kapturem (impreza w pubie była). na kolejną randkę mnie zaprosił na bilardzik i piwo, później podobnie… wiec znowu strój nieformalny. w eleganckiej wersji zobaczył mnie gdzież poł roku później dopiero i o mało z fotela nie spadł… ale do teatru szliżmy, więc się trzeba było „zrobić” 😉

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Nie nalezę do osób,które na codzień chodzą ubrane nijako a na randki stylizują sie na gwiazdy 😉 niespecjalnie stroję się na randki,bo moj codzienny ubiór jest odpowiedni i na taka okazję 🙂 teraz nie randkuję,a gdyby nawet to nie starałabym się jakoż olżnić faceta swoim wyglądem,bo skoro umówił się ze mna to znaczy,że już to zrobiłam 😉 a poza tym stroic trzeba się zawsze i wszędzie a nie tylko na „wielkie wyjżcia” 😀

baby22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 298
    • Pasjonat

ja na pierwszej randce z moim ukochanym miałam białe spodnie i gore od stroju kapielowego bo to plaza była 😀 a na randki to zależy od okazji i miejsca,czasem kiecka a czasem elegancki kostiumik

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co na randke?"

Przewiń na górę