Wy艣wietlanie 12 wpis贸w - od 1 do 12 (z 12 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    dark-princess
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Mam pytanie apropo kefir贸w: pijecie zwyk艂e, owocowe czy light? ja osobi偶ci pije owocowe, te light dziwnie smakuj膮 馃槬 . tak si臋 zastanawiam, kt贸re s膮 zdrowsze? macie jakie偶 ulubione 馃槈 ?

tygrysek
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

opijam sie kefirami, ale jeszcze bardziej lubi臋 ma偶lanki. zwyk艂e, bez 偶adnych owoc贸w. a wczoraj np. na p贸lce z kefirami w hipermarkecie odkry艂am ch艂odnik… te偶 dobry… nie wiem czym polepszany, ale smakowa艂 prawie jak domowy… tylko g臋stszy i warzywa drobniutko pokrojone (ale by艂y!).

dark-princess
    Cz艂onek
    • Bywalec

Tygrysek, a jeste偶 pewna, 偶e to by艂y warzywa 馃槅 ? tak si臋 zastanawiam, mo偶e faktycznie przerzuc臋 si臋 na ma偶lanki 馃槈

tygrysek
    Cz艂onek
    • Maniak

hehe… no buraka to ja raczej z niczym nie pomyli艂am… 馃槈

dark-princess
    Cz艂onek
    • Bywalec

tak tylko pytam 馃槈 , bo czasami przy niekt贸rych produktach z naszych kochanych sklep贸w zastanaiwiam si臋, czy one chocia偶 le偶a艂y przy 偶ywno偶ci za kt贸r膮 maj膮 uchodzi膰 馃槅

zuza_130
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

@dark-princess wrote:

tak tylko pytam 馃槈 , bo czasami przy niekt贸rych produktach z naszych kochanych sklep贸w zastanaiwiam si臋, czy one chocia偶 le偶a艂y przy 偶ywno偶ci za kt贸r膮 maj膮 uchodzi膰 馃槅

偶wi臋ta racja:) najcz臋偶ciej mo偶na sobie zadawa膰 pytanie, ile jest mi臋sa w miesie. 馃槢

zuza_130
    Cz艂onek
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

Ja pij臋 te bez dodatku cukru czyli light.Wed艂ug mnie s膮 najlepsze 馃檪

macek10
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

light nie oznacza bez dodatku cukru tylko ze zmniejszona iloscia cukru bez cukru oznacza sugar free.

tygrysek
    Cz艂onek
    • Maniak

tesco… 馃槈

a ostatnio… jeszcze wi臋ksze mniam… bo moja ulubiona mleczarnia te偶 wypu偶ci艂a ch艂odniczek. „krasnystaw” si臋 anzywa… jeszcze lepszy od tamtego, no i z tego co wiem lepszej jako偶ci. ale to ju偶 w hipermarketach (przynajmniej w mojej okolicy) nie do dostania. raczej w zwyk艂ym spo偶ywczaku.

asiek
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 436
    • Pasjonat

@zuza_130 wrote:

偶wi臋ta racja:) najcz臋偶ciej mo偶na sobie zadawa膰 pytanie, ile jest mi臋sa w miesie. 馃槢

no akurat przemys艂 mi臋sny i w臋dliniarski to u nas samowolka i syf, ale co do innych przemys艂贸w to bez przesady ;p

aha, a co do kefir贸w, ja pij臋 tylko milko. bardzo go lubi臋, cho膰 podobno najlepsze s膮 robico, ale dla mnie za g臋ste

waniliowysen
    Cz艂onek
    • Odp.: 12
    • Bywalec

ja pijam wlasnie owocowe i czekoladowe maslankii saa pychaa: P Kefiry tez tyklko owocowe,jakos nie moge sie przelamac to tych bez smakowych

Katie
    Cz艂onek
    • Odp.: 585
    • Zas艂u偶ony

Ja pij臋 tylko te naturalne, ewentualnie ma偶lanki albo mleko zsiad艂e. Mam wra偶enie, ze te owocowe s膮 pe艂ne chemii , po prostu szczerze w膮tpi臋 w to, 偶e dodaj膮 prawdziwych owoc贸w do nich. Czasem, szczeg贸lnie latem, dodaj臋 do mleka zsiad艂ego troch臋 jag贸d 馃檪

Wy艣wietlanie 12 wpis贸w - od 1 do 12 (z 12 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋