-
AutorOdp.
-
5 kwietnia 2008 at 07:24
Mam pytanie apropo kefirów: pijecie zwykłe, owocowe czy light? ja osobiżci pije owocowe, te light dziwnie smakują 😥 . tak się zastanawiam, które są zdrowsze? macie jakież ulubione 😉 ?
8 kwietnia 2008 at 08:56opijam sie kefirami, ale jeszcze bardziej lubię mażlanki. zwykłe, bez żadnych owoców. a wczoraj np. na pólce z kefirami w hipermarkecie odkryłam chłodnik… też dobry… nie wiem czym polepszany, ale smakował prawie jak domowy… tylko gęstszy i warzywa drobniutko pokrojone (ale były!).
8 kwietnia 2008 at 15:57Tygrysek, a jesteż pewna, że to były warzywa 😆 ? tak się zastanawiam, może faktycznie przerzucę się na mażlanki 😉
14 kwietnia 2008 at 10:05hehe… no buraka to ja raczej z niczym nie pomyliłam… 😉
15 kwietnia 2008 at 04:22tak tylko pytam 😉 , bo czasami przy niektórych produktach z naszych kochanych sklepów zastanaiwiam się, czy one chociaż leżały przy żywnożci za którą mają uchodzić 😆
27 kwietnia 2008 at 19:27[usunięto_link] wrote:
tak tylko pytam 😉 , bo czasami przy niektórych produktach z naszych kochanych sklepów zastanaiwiam się, czy one chociaż leżały przy żywnożci za którą mają uchodzić 😆
żwięta racja:) najczężciej można sobie zadawać pytanie, ile jest mięsa w miesie. 😛
15 czerwca 2008 at 16:18Ja piję te bez dodatku cukru czyli light.Według mnie są najlepsze 🙂
15 czerwca 2008 at 19:22light nie oznacza bez dodatku cukru tylko ze zmniejszona iloscia cukru bez cukru oznacza sugar free.
20 czerwca 2008 at 10:53tesco… 😉
a ostatnio… jeszcze większe mniam… bo moja ulubiona mleczarnia też wypużciła chłodniczek. „krasnystaw” się anzywa… jeszcze lepszy od tamtego, no i z tego co wiem lepszej jakożci. ale to już w hipermarketach (przynajmniej w mojej okolicy) nie do dostania. raczej w zwykłym spożywczaku.
21 czerwca 2008 at 19:14[usunięto_link] wrote:
żwięta racja:) najczężciej można sobie zadawać pytanie, ile jest mięsa w miesie. 😛
no akurat przemysł mięsny i wędliniarski to u nas samowolka i syf, ale co do innych przemysłów to bez przesady ;p
aha, a co do kefirów, ja piję tylko milko. bardzo go lubię, choć podobno najlepsze są robico, ale dla mnie za gęste
22 czerwca 2008 at 09:50ja pijam wlasnie owocowe i czekoladowe maslankii saa pychaa: P Kefiry tez tyklko owocowe,jakos nie moge sie przelamac to tych bez smakowych
29 czerwca 2008 at 19:22Ja piję tylko te naturalne, ewentualnie mażlanki albo mleko zsiadłe. Mam wrażenie, ze te owocowe są pełne chemii , po prostu szczerze wątpię w to, że dodają prawdziwych owoców do nich. Czasem, szczególnie latem, dodaję do mleka zsiadłego trochę jagód 🙂
-
AutorOdp.