• Autor
    Odp.
  • AnetkaPlanetka
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 30
    • Bywalec

馃檨

czokolate
    Member
    • Temat贸w: 13
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

偶adne s艂owa tutaj nic nie pomog膮… 偶adne wsp贸艂czuje…. 偶adne „b臋dzie lepiej”…. to okropne co napisa艂a偶… pono膰 czas leczy rany… mo偶na wierzy膰 lub nie…. ale kiedy偶 b臋dzie lepiej bo musi by膰 mimo i偶 teraz w to nie wierzysz….

ForceRecon
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 506
    • Zas艂u偶ony

呕adna s艂owa Ci臋 nie pociesz膮, ani nie zmniejsz膮 b贸lu. Wszystko przyjdzie z czasem…

Alfa
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 9
    • Pocz膮tkuj膮cy

Wczoraj min臋艂a druga rocznica 偶mierci mojego drugiego m臋偶a,a w lipcu minie dziewi膮ta mojego pierwszego.By艂o ci臋偶ko,nie m贸wi臋 偶e jest super,ale jest dobrze,s膮 ci臋偶kie chwile,ale to prawda, 偶e czas leczy rany…

Gabis
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 11
    • Bywalec

witaj, chcia艂abym Ci jako偶 pom贸c, ale jest cie偶ko pocieszyc. nie da sie 馃檨 smutek zaraz powr贸ci..ale jest ksiazka pt „PS.Kocham Cie” mysle ze warto sie ja zaznajomic, moze nie teraz jak wszystko jest tak swiezo, ale za miesiac, dwa, jak bedziesz gotowa, moze ta ksiazka Ci cos pomoze, a jak nie moge zrobic nic innego jak przeslac ci cieplutkie usciski pozdrwiam

arya
    Member
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 58
    • Sta艂y bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

Wczoraj min臋艂a druga rocznica 偶mierci mojego drugiego m臋偶a,a w lipcu minie dziewi膮ta mojego pierwszego.By艂o ci臋偶ko,nie m贸wi臋 偶e jest super,ale jest dobrze,s膮 ci臋偶kie chwile,ale to prawda, 偶e czas leczy rany…

Alfa ty mowisz powaznie? Jak mozna miec takiego pecha zeby pochowac az dwoch mezow?? Jak ty to przezy艂as? Wsp贸lczuje…

Manora
    Member
    • Temat贸w: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Przykro mi. [*]

dziwadelko
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 125
    • Zapaleniec

Anetka.. Nikt nie zas艂uguje, 偶eby odchodzi膰 tak wcze偶nie. Ja Ci臋 rozumiem – w pa藕dzierniku zgin膮艂 m贸j przyjaciel. Mia艂 21 lat… Wszyscy bardzo rozpaczali偶my. 馃檨 Jego dziewczyna – Basia – dopiero niedawno u偶miechn臋艂a si臋 po raz pierwszy od tamtego dnia. P贸艂 roku musia艂o min膮膰, 偶eby si臋 u偶miechn臋艂a.. Jeszcze du偶o czasu minie zanim zacznie si臋 偶mia膰..:( Ale to jednak znak, 偶e czas u偶mierza ten b贸l po utracie kogo偶 kochanego..
    B膮d藕 silna.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " ;(("

Przewi艅 na g贸r臋