Czy to poczatek konca?

• Autor
    Odp.
  • aniap2020
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 71
    • Stały bywalec

Jestem z moim chlopakiem siedem miesiecy, ostatnio cos zaczeło sie psuc miedzy nami. Nie ma tyle ciepła i czułosci miedzy nami. Rozmawialismy na ten temat, on twierdzi ze to powodem jest niechec do wszystkiego, nie moze znalezc pracy takiej jakiej by chcial. Tyle ze czasem na mnie to wszystko sie odbija, przeprasza i tłumaczy ze to nie ja jestem powodem jego samopoczucia. Mysle czy on przypadkiem nie chce zerwac i tylko taki pretekst wymysla? Co sądzicie o tym?

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

myżlę, że nie jesteżcie długo razem i mija zauroczenie, a zaczyna się w jakimż stopniu codziennożć, z humorami, niechęcią i zmęczeniem, on już nie jest idealny, ale bywa tez zniechęcony. Nie wiązałabym tego z zerwaniem.

Julia23
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 345
    • Pasjonat

Ja też tak sądzę, że wkrada sie codziennożć. Nie myżl o zerwaniu, bo nie ma powodów do tego. Staraj sie go wspierać w trudnych chwilach, a zobaczysz ze warto. Chyba że …..

ag_
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

Czasem problemy zycia codzinnego potrafia niezle namieszac w zwiazku, takze staraj sie z nim rozmawiac, wspierac go, pomoc w jakis sposob, bo widac problemy w znalezieniu pracy przyslaniaja mu Wasz zwiazek…

delicka86
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Dokładnie pojawiła sie rutyna:) i tylko od Ciebie zalezy jak to zwalczyć, postaraj sie poznac go z strony szarej codziennosci i docen to, nie zawsze bedzie pieknie i kolorowo i nie wymagaj tego, a tym bardziej nie pokazuj w takich chwilach brak pewnosci co do waszego zwiazku, jest problem codziennosci zwykłej walcz z tym a nie uciekaj:)

Pozdrawiam

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Czy to poczatek konca?"

Przewiń na górę