- AutorOdp.
- 13 lipca 2008 at 14:02
eh, ja pominęłam w pierwszym tyg 1 tabletkę, w drugim tyg tez 1 tabletkę i teraz chodzę i myżlę!!! włażnie mija ta tyg przerwa, w czasie której powinno wystąpic krwawienie, a którego brak! jeszcze odczekam pare dni i zrobię test.
Myżlicie, że to ciąża?czy na skutek pominietych tabletek organizm wariuje?13 lipca 2008 at 17:08zgadzam sie z Twoja propozycją w 100proc!
na ulotce piszą- dodatkowe zabezpieczenie koniecznie, ale czy to możliwe żeby pominięcie 2 tabl miało od razu aż taki efekt:) jakim jest ciąża?14 lipca 2008 at 06:44jaaasne: ciaza ci nie grozi. pigul nie trzeba lykac reguralnie. wystarczy co druga.
😆
14 lipca 2008 at 13:53Wygląda na to, że na opakowaniach piguł powinna być umieszczona (napisana wielkimi literami) informacja: Uwaga! Nieregularne stosowanie powoduje zachodzenie w ciąże..
W końcu ulotka informacyjna to.. tylko ulotka 🙄14 lipca 2008 at 14:01na niektorych ulotkach jest nawet wyszczegolnione, co trzeba zrobic w zaleznosci od tego, ktorej tabletki sie zapomni…ale to rowniez za malo:)))
14 lipca 2008 at 17:54Wiem doskonale co jest napisane na ulotce, chodziło mi raczej o Wasze osobiste dożwiadczenia – jeżli takowe macie w tej kwestii. Ja zapomniałam o tabletce tak naprawde podczas tych tzw dni płodnych i póxniej jeszcze raz, dlatego czuje niepokój.
Chociaz z drugiej strony pewnie bym skakała z radożci gdyby sie okazało, że wpadka hehe 🙂14 lipca 2008 at 18:31[usunięto_link] wrote:
czuje niepokój.
Chociaz z drugiej strony pewnie bym skakała z radożci gdyby sie okazało, że wpadka hehe 🙂😕
16 lipca 2008 at 07:49To zdecyduj sie w końcu czy chcesz wpażć czy nie. Żenada.
może bez przesady, moje pytanie było czy pomijając tabl można wpażć!!!
i chodziło mi o Wasze dożwiadczenia, a żenujące to jest to że nie chce sie niektórym nawet doczytać!po co ktoż taki zabiera tu głos wogóle!16 lipca 2008 at 07:59tak. mozna wpasc.
16 lipca 2008 at 15:56zrobiłam dziż test i wpadki nie ma, ale okresu tez brak 🙁
16 lipca 2008 at 16:00test czasem klamie.
16 lipca 2008 at 16:39[usunięto_link] wrote:
Wiem doskonale co jest napisane na ulotce, chodziło mi raczej o Wasze osobiste dożwiadczenia – jeżli takowe macie w tej kwestii. Ja zapomniałam o tabletce tak naprawde podczas tych tzw dni płodnych i póxniej jeszcze raz, dlatego czuje niepokój.
Chociaz z drugiej strony pewnie bym skakała z radożci gdyby sie okazało, że wpadka hehe 🙂To jak wiesz, to bierz reularnie, masz problemy z pamiętaniem, ustaw sobie przypomnienie na komórce, to nie są witaminy, które od czasu do czasu można pominąć.
I zdecyduj się czy czujesz niepokój, czy będziesz skakała z radożci.
Prosta sprawa16 lipca 2008 at 18:03biorę tabsy, bo mój facet jeszcze chce zaczekać z dzidziusiem- ze wzgl na pracę, jedzie na misję.Natomiast ja bardzo chętnie bym już zakochała sie w macierzyństwie. Dlatego bardziej byłam ciekawa niż zmartwiona wpadką.
Tak szczerze mówiąc to nie chce juz dłuzej czekać.16 lipca 2008 at 18:12idz do lekarza, zrob test z krwi.
16 lipca 2008 at 18:25dziż zrobiłam test, wiesz taki płytkowy i wynik był negatywny. Poczekam jeszcze troszkę.Tylko nie wiem skąd brak okresu w tej 7dniowej przerwie!? skoro nie ciąża to co?
- AutorOdp.