• Autor
    Odp.
  • ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

dziż zrobiłam test, wiesz taki płytkowy i wynik był negatywny. Poczekam jeszcze troszkę.Tylko nie wiem skąd brak okresu w tej 7dniowej przerwie!? skoro nie ciąża to co?

To rozregulowany tryb Idź do lekarza. a jak twój facet chce jechać na misję a ty chcesz mieć dziecko, to się zastanów czego chcesz/chcecie.

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

Psia mać, wczoraj zdarzyło mi się zapomnieć tabletki łyknąć, katastrofa normalnie.
    Pierwszy tydzień, w ulotce napisano – skontaktuj się z lekażem i weź 2 na raz dnia następnego.

Teraz pytanie za 100 pkt. – a co mi lekarz na to poradzi? przepisze coż jeszcze na wszelki wypadek?
    Jutro pójdę, ale zastanawiam się co mi to da… jakież pomysły laski?

iglo
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 9
    • Początkujący

do wszystkich zapominających o tabletkach:
    [usunięto_link] hehe
    a tak serio to jak macie dziewczyny problemy z pamięcią to plastry jeszcze są…. ew. przypominacze w komórkach i w portfelu tabletki nosić, może wtedy uda się brać reguralnie

petra123
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

@Onione wrote:

Proponuję zamiast myżlenia po pominięciu tabsów- pamiętać, zeby je łykać.
    Reszta info- patrz ulotka dołączona do opakowania każdej paczki tabletek anty.

Czeżć,

pomyżl o tym żeby zmienić metodę. Ja też miałam ten problem. Ciągle zapominałam o przyjęciu tabletek. Znam ten stres. Ginekolog doradziła mi spróbowanie krążka Nuvaring. Wsadzam go sobie 1 raz na 21 dni. Ustawiam w komórce alarm w 21dniu – i już !!! Stosuję od roku. Na początku trochę czułam się nieswojo, ale po kilkunastu godzinach przeszło 😆

Spróbuj. Polecam.

Petra

LaLoLa
    Member
    • Odp.: 156
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Stosuję od roku. Na początku trochę czułam się nieswojo, ale po kilkunastu godzinach przeszło 😆

No to szybko, mi tam przechodzilo duuuuzo dluzej. Szczegolnie ze krwawienie ciagnelo sie jakies 3 miesiace 🙂 Ale zawsze to jakas alternatywa jak ktos ma klopoty z pamiecia. Ja sie przestawilam glowlnie ze wzgledu na zszargana watrobe.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " zapominalska…"

Przewiń na górę