- AutorOdp.
- 16 lipca 2008 at 19:57
[usunięto_link] wrote:
dziż zrobiłam test, wiesz taki płytkowy i wynik był negatywny. Poczekam jeszcze troszkę.Tylko nie wiem skąd brak okresu w tej 7dniowej przerwie!? skoro nie ciąża to co?
To rozregulowany tryb Idź do lekarza. a jak twój facet chce jechać na misję a ty chcesz mieć dziecko, to się zastanów czego chcesz/chcecie.
8 października 2008 at 18:41Psia mać, wczoraj zdarzyło mi się zapomnieć tabletki łyknąć, katastrofa normalnie.
Pierwszy tydzień, w ulotce napisano – skontaktuj się z lekażem i weź 2 na raz dnia następnego.Teraz pytanie za 100 pkt. – a co mi lekarz na to poradzi? przepisze coż jeszcze na wszelki wypadek?
Jutro pójdę, ale zastanawiam się co mi to da… jakież pomysły laski?2 grudnia 2008 at 20:51do wszystkich zapominających o tabletkach:
[usunięto_link] hehe
a tak serio to jak macie dziewczyny problemy z pamięcią to plastry jeszcze są…. ew. przypominacze w komórkach i w portfelu tabletki nosić, może wtedy uda się brać reguralnie14 czerwca 2009 at 09:48@Onione wrote:
Proponuję zamiast myżlenia po pominięciu tabsów- pamiętać, zeby je łykać.
Reszta info- patrz ulotka dołączona do opakowania każdej paczki tabletek anty.Czeżć,
pomyżl o tym żeby zmienić metodę. Ja też miałam ten problem. Ciągle zapominałam o przyjęciu tabletek. Znam ten stres. Ginekolog doradziła mi spróbowanie krążka Nuvaring. Wsadzam go sobie 1 raz na 21 dni. Ustawiam w komórce alarm w 21dniu – i już !!! Stosuję od roku. Na początku trochę czułam się nieswojo, ale po kilkunastu godzinach przeszło 😆
Spróbuj. Polecam.
Petra
26 lipca 2009 at 22:36[usunięto_link] wrote:
Stosuję od roku. Na początku trochę czułam się nieswojo, ale po kilkunastu godzinach przeszło 😆
No to szybko, mi tam przechodzilo duuuuzo dluzej. Szczegolnie ze krwawienie ciagnelo sie jakies 3 miesiace 🙂 Ale zawsze to jakas alternatywa jak ktos ma klopoty z pamiecia. Ja sie przestawilam glowlnie ze wzgledu na zszargana watrobe.
- AutorOdp.