- AutorOdp.
- 23 lipca 2008 at 11:10
Temat zainspirowany innymi..poniższymi w tej kategorii
A co myżlicie o serwisach internetowych, które oferują zakup bądź wypożyczenie filmu (różne wersje…choć z reguły już wybiera się HD;]) przez internet…?
Wchodzisz znajdujesz szukany film…lub kierujesz się recenzjami na stronie i wypożyczasz film za grosze – film możesz oglądać od razu na komputerze (film przesyłany strumieniowo, ale z możliwożcią żciągnięcia na dysk), lub w TV (istnieje taka przystawka, która powoduje że w sieci kupujesz film, a on przesyłany jest od razu do Twojego telewizora)
Hm?
Taka…dobra opcja na niezapowiedziany przyjemny wieczór przy dobrym filmie prawda?23 lipca 2008 at 11:20taaa…
oplaty mozna zrobic internetowo, zakupy tez. ogolnie…po cholere wychodzic z chaty?
z roboty do domu, na obiad z mikrofalowki, film zamowic z netu…
ja tam wole po prostu isc do kina.
25 lipca 2008 at 10:09oooch…kino inna sprawa:)
Ale i tam widać coraz to większe zamiany – projektory cyfrowe zamiast analogowych, większe ekrany, lepszy dźwięk, tech. 3Da jednak jest wiele rzeczy które zmuszają nas do wyjżcia na zewnątrz;>
coraz ładniejsze parki, więcej możliwożci rozrywki…fitness itp
A o zakupach itp nie trzeba zaprzątać sobie głowy – zostało to załatwione przez internet…mamy więcej czasu dla siebie;>28 sierpnia 2008 at 18:43Jak ktoż jest uzależniony od TV to mu się spodoba, dla mnie to sztuka dla sztuki.. nie lepiej wracając ze spaceru zajżć do wypożyczalni, poszperać w nowożciach, zapłacić namacalną otówką i w spokoju wrócić do domu? a nie blokować sobie łącze jakimż tam filmem… Nie przekonuje mnie to./
29 sierpnia 2008 at 14:21Nie każdy ma już czas na odwiedzanie wypożyczalni…
tam również nie znajdziesz opinii innych, którzy już film zobaczyli, nie ma także obiektywnych opinii co do polecanych filmów.A jak się zdarzy spontaniczny wieczór..i film będzie potrzebny – nie zawsze jest czas i możliwożci by skoczyć po film.
Łącza i serwery są już na tyle szybkie, że żciągnięcie filmu (opłaconego – czyli z szybkiego serwera) zajmuję chwilkę.
1 września 2008 at 21:40ja tam opiniami innych sie nie sugeruję i na ich podstawie nei wyrabiam sobie własnego zdania na temat filmu. Zazwyczaj patrzę najpierw na obsadę, potem na reżysera i jak jeszcze nie widziałam, to biorę. Komuż może się film nie podobać, a ja może go polubię i odwrotnie.
Do wypożyczalni mam blisko, więc może dlatego nie przekonuje mnie pomysł z net wypożyczaniem.
29 września 2008 at 18:58Ja nie mam w poblizu wypozyczalni, ale korzystam z pomyslu zalozyciela tematu z tym ze filmy sciagam na dekoder. Przyznaje ze niezbyt czesto bo zwykle znajduje cos interesujacego w TV.
12 grudnia 2008 at 13:36Jakiż czas temu organizowaliżmy konkurs gdzie do wygrania były bilety do kina IPLEX – kino i wypożyczalnia filmów w sieci.
Osoby, które brały udział bardzo sobie chwaliły możliwożci oferowane przez iplex – więc może Was również ten serwis zainteresuje. Ja polecam i podrzucam do recenzji.
Pozdrawiam - AutorOdp.