• Autor
    Odp.
  • manola
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 123
    • Zapaleniec

Czyli – czego byżcie w życiu nie kupiły, za nic nie trzymały w szafie, albo jakie inne cudacznożci zobaczyłyżcie na ulicy, znalazłyżcie w sieci.

Natchnęło mnie do poruszenia takiego wątku kilka miesięcy pracy w dożć gwarnym i „kolorowym” miejsc. Czasem wydaje mi się, że niektórzy zastąpili lustra u siebie w mieszkaniach stosami magazynów o modzie – zero refleksji!

Dawajcie linki, zdjęcia, opowieżci – nie bądźmy „fashion victim”! 😛

manola
    Member
    • Zapaleniec

Trzy dziwne przykłady

3. Naprawdę pulchna okrąglutka zupełnie kobieta wzrostem 150cm w króciutkiej srebrnej błyszczącej sukience „bombce”

2. Hurtowe ilożci mężczyzn z brzuszkiem w różowych polówkach Lacoste

1. Dziewczyna w centrum miasta próbująca iżć w mniej-więcej takich butach [usunięto_link]

Ku przestrodze 😉

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

manola, o jezusicku, poważnie po Warszawce chodzą w takich butach? Ale mówisz o paniach zarabiających ciałem (czy dziurkami jak kto woli), czy o normalnych swojskich dziewczynach?

Okropna wież, i do czego pasują takie buty?

lateksowa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

@Onione wrote:

Dla mnie te butki skurwiszone z lekka… 😉

I o to w nich chodzi ;). Gdyby nie były posrebrzane na paskach i platforma była o 15 cm niżej byłyby nawet seksowne 🙂

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Był podobny temat.

Ja nie kupiłabym,nie trzymałabym w szafie i wogole w życiu nie założyłabym białych kozaczków na szpileczce. aaa i jasnych jeansów z białymi przetarciami oraz przykrótkiego,różowego sweterka ze złotym napisem.

A te czarne sandałki jak nic są kurewskie.Takiego badziewia tez nigdy bym nie założyła.Da się wogóle w tym chodzić?? chyba nie…dlatego w sam raz nadają się na stanie pod latarnią 🙂

manola
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

manola, o jezusicku, poważnie po Warszawce chodzą w takich butach? Ale mówisz o paniach zarabiających ciałem (czy dziurkami jak kto woli), czy o normalnych swojskich dziewczynach?

Okropna wież, i do czego pasują takie buty?

Niestety nie przewidziało mi się, nie wnikam jednak jakiej profesji była owa „dama”. Te „butki” kojarzą się jednoznacznie, do tej pory myżlałam, że występują tylko w hardkorowych niemieckich filmach 8)

Ale to jeszcze nic – latem widziałam w ekhem „ekskluzywnym warszawskim centrum handlowym” szczuplutkiego chłopaczka w… płetwach, zielonych fluorescencyjnych podkolanówkach i obcisłym kostiumiku z nogawkami (jak z międzywojnia), tyle, że z dziurami na sutki…
    Wmurowało mnie, ale po chwili okazało się, że to tylko ktoż kręci teledysk 😯

Chyba nic mnie już szczególnie nie zaskoczy w tym mieżcie.

manola
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Był podobny temat.

Ja nie kupiłabym,nie trzymałabym w szafie i wogole w życiu nie założyłabym białych kozaczków na szpileczce. aaa i jasnych jeansów z białymi przetarciami oraz przykrótkiego,różowego sweterka ze złotym napisem.

A te czarne sandałki jak nic są kurewskie.Takiego badziewia tez nigdy bym nie założyła.Da się wogóle w tym chodzić?? chyba nie…dlatego w sam raz nadają się na stanie pod latarnią 🙂

Jestem tu 'żwieżakiem’ i nie trafiłam na taki temat – inaczej bym nie dublowała 🙂
    A co do typów – oj, to się niestety często widzi na ulicy. Bleeeeeeeeeeeh.

Mi
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Podobnie jak Warngirl czuję wstręt do białych kozaczków na wysokim obcasie.

Nie ubrałabym również takich spodni – te to chyba nosi natalia kukulska

To są spodnie pumpy?Nie wiem dokładnie. Ja bym ich w każdym bądź razie nie włożyła.

manola
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

To są spodnie pumpy?Nie wiem dokładnie. Ja bym ich w każdym bądź razie nie włożyła.

To są spodnie w stylu „jestem taka orientalna i luzacka w żrodku sztywnego europejskiego miasta!” – widziałam też wersję z 'krokiem’ w okolicy kostki i blaszkami i dzwoneczkami…
    Na zajęcia z tańca to i owszem – pewnie wygodnie – ale na ulicę? 🙄

Mi
    Member
    • Pasjonat

Nawet na zajęcia z tańca nie włożyła bym. Na pewno do wygibasów wygodniejsze są klasyczne getry. Dla mnie są okropne. Wg mnie kobieta powyżej straciła w nich całą kobiecożć.
    A tu Natalia Kukulska [usunięto_link]. Wygląda lepiej, ale mimo wszystko nie.

asiek
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 436
    • Pasjonat

a widziałam taki okaz w centrum miasta. dziwnie to wygląda..

manola
    Member
    • Zapaleniec

O, matko, czy ja zmotywowałam ludzi do plotkowania/obgadywania? 😉

Dobra, spodnie pumpy w ekstremalnych wydaniach odradzamy – do dalej?

Mi
    Member
    • Pasjonat

Hmmm, przychodzą mi na myżl jeszcze buty emu. Może nie, że bym ich kategorycznie nigdzie nie założyła (tak jak w przypadku spodni pumpy) ale nie kupiłabym na pewno. Nie podobają mi się. Zwłaszcza w zestawieniu z krótkimi spodenkami letnią porą.

Mi
    Member
    • Pasjonat

A!

I jeszcze takie cudo:

– podobne kiedyż mierzyłam 😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " ANTYMODA"

Przewiń na górę