- AutorOdp.
- 17 listopada 2008 at 11:11
Witam.Jestem tu nowa i proszę wszystkich o pomoc.Mam katar i nie mogę sobie z nim poradzić.Żadne krople czy leki przepisane przez lekarza alergologa nie pomoagają a ja mam dożć tego nieproszonego „gożcia”.Może ktoż uporał się kiedyż z podobnym problem???
Proszę o jakież rady!!! 🙁18 listopada 2008 at 09:26A stosowałaż krople do nosa Aqua Maris, Ja je stosuje i jestem zachwycona, polecam!!
19 listopada 2008 at 08:59Tylko nie kolejne krople!!!!!Mam dożć jakiż cudownych kropli które z czasem przestaja działać bo się „nos” do nich przyzwyczaja.
A może coż jeszcze????20 listopada 2008 at 08:51Sorry Petunia ale pomyliłam się to nie krople tylko to jest taka woda morska. żwietnie działa na oczyszczanie nosa i nie uzależniasz się jak po kroplach!!
21 listopada 2008 at 08:59Kiedyż miałam Sterimar czy Marimer i nie byłam zadowolona.Jak sobie psiknęłam do nosa to myżlałam że zwariuję.Pod takim ciżnieniem to „wypsikuje” że dziękuję za kolejne nowożci.
Czekam na kolejne pomysły 😀22 listopada 2008 at 16:11witam moj syn cierpi juz od dluzszego czasu na katar mial przepisywane rozne krople ktore nic nie pomagaly az nasza alergolog przepisala mu buderin czy jakos tak i po dwuch dniach katar zniknol,ale radzila bym zrobic jakies testy na alergie wtedy bedziesz wiedziala od czego ten katar
23 listopada 2008 at 09:58też radzę wybrać się do lekarza i zrobić testy. Lekarz na pewno przepisze jakież tabletki na alergie kóre pomogą Tobie. Ja stosuej też dla dróg oddechowych taką mgiełkę solankową, oczyszcza powietrze z alergenów i ułatwia oddychanie.
24 listopada 2008 at 08:20mam pytnie bo widze ze duzo z was stosuje tą mgiełkę solankową co to jest?jest to coż w tym stylu jak woda morska?
24 listopada 2008 at 10:11No włażnie Petunia, stosowałaż tamte wody ja też kiedyż i leciała mi krew takie jest ciżnienie, a w Aqua Maris nic takiego się nie dzieje i na dodatek cudownie oczyszcza nos:)[/code]
24 listopada 2008 at 13:11Ta solanka o której ja mówie ma różne zastosowanie, dziewczyny mówią chyba o innej. Solanka mgiełkowa: Ich zadaniem jest włażciwe nawilżenie dróg oddechowych oraz zlikwidowanie tam zakażenia bakteryjnego, wirusowego i grzybiczego. Dodatkowo inhalacje prowadzą do rozrzedzenia wydzieliny żluzowej i rozszerzenia zwężonych dróg oddechowych.
Więcej na stronie [usunięto_link]
25 listopada 2008 at 08:17Ten buderin to chyba jest coż mocnego,już to kiedyż miałam.
A ta woda działa tak jak solanki.Już chyba robiłam sobie te solanki i nic.Pomogła ale tylko na jakiż czas.Aniczka29 wiesz może ile kosztuje ta woda?25 listopada 2008 at 17:50To zależy jak silny jest ten katar, ale jeżli nic Tobie nie pomaga, albo pomaga przez jakiż czas, a później już nie, to naprawde idz zrób testy i może nie musisz brać żadnych kropelek tylko musisz być odczulana, byłas kiedys?
26 listopada 2008 at 08:33Ta woda AquaMaris jest w całkiem przystępnej cenie, bo kosztuje jakież 25 złotych, więc myżlę, że warto:)
27 listopada 2008 at 15:35Nigdy nie byłam odczulana.A na czym to polega?
Aniczka29 czy ta woda jest w miare wydajna?28 listopada 2008 at 11:06Moim zdaniem jest wydajana, mi wystarczyła do codziennej pielegnacji nosa przez miesiąc…. wydaje mi się, że to dużo.
- AutorOdp.