• Autor
    Odp.
  • kotEczek
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 96
    • Stały bywalec

Zazwyczaj lekarz robi Tobie zastrzyk, to zalezy chyba od uczulenia czy co 2 tyg czy co miesiac chodzi sie na taki zabieg. Musialabys sie dowiedziec jelsi teraz ta woda Tobie nie pomoze.

aga33
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 309
    • Pasjonat

Czeżć!!!
    Ja również miała ogromne problemy z katarem, który szczególnie nasilał się włażnie w sezonie grzewczym, żrodki zalecane przez lekarza i znajomych oraz napastliwe reklamy nie skutkowały tylko wręcz przeciwnie pogarszały mój stan, ale polecono mi Disnemar, roztwór wody morskiej, który w przeciwieństwie do innych podobnych żrodków nie jest w psikiwany pod takim ciżnieniem ,że rozsadza głowę, może ten Disnemar pomoże?!! On też jest dobry przy alergiach.
    Pozdrawiam

misia27
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 12
    • Bywalec

czeżć przerabiałam już u syna disemar sterimar i inne wody morskie nawet otrivin alegy,steryd do nosa i nic nie pomaga sama juz niewiem co wyprubować jeszcze?

aga33
    Member
    • Pasjonat

Misia a jaki ten katar u Twojego malca jest?!np. Po prostu leje mu się ciągle z nosa w jakim wieku jest/??

misia27
    Member
    • Bywalec

na ogół jest lejący wyglądem przypomina wode,a mój mały ma 4 i pół latka

kotEczek
    Member
    • Stały bywalec

A co lekarze mówią na to, że on ma cały czas katar i że nic nie pomaga mu?

aga33
    Member
    • Pasjonat

Przecież jest tyle fantastycznych żrodków, któryż musi |Ci pomóc , może najważniejsze jest by odnaleźć przyczynę tego kataru?!!

misia27
    Member
    • Bywalec

przepisuja różne krople i nic nie pomaga chyba że na chwilkę ostatnio przez ciągły katar dwa razy w miesiącu miał zapalenie ucha sama niewiem już co robić zauważyłam że problem się zaczoł jak zaczeli grzać w grzejnikach myżle że może mieć to związek z roztoczami bo ma na nie alergie doradzcie…

kotEczek
    Member
    • Stały bywalec

Radze poprosić lekarza o skierowanie do alergologa. To na pewno jest alergia i mały musi brać jakież porządne tabletki.

misia27
    Member
    • Bywalec

jest pod opieką alergologa brał wczeżniej amertill ale nic nie pomagał i teraz bieże juz trzeci tydzień aerius troche jak by lepiej ale nie do końca,dostalam znowu skierowanie do laryngologa żeby wykluczyć trzeciego migdałka którego w tym roku miał wycinanego po prostu idzie zwariowac

kasiak33
    Member
    • Odp.: 15
    • Bywalec

juz dawno temu moj TZ mial ten problem, ale udalo sie poszlam z nim do alergologa dostal krople i mu przeszlo – aqua maris czy cos takeigo.

aga33
    Member
    • Pasjonat

Kurcze ja używałam Aqua Maris ale nie będę go polecać, bo chociaż ponoć woda morska to woda morska to kiedy spróbowałam Disnemaru okazało się ,że tak do końca nie jest i upieram się że nie ma lepszej wody niż Disnemar, który jest bardzo pomocnym lekiem przy objawach alergicznych. Oczywiżcie to tylko moje subiektywne dożwiadczenia i każdy musi sam metodą prób i błędów znaleźć żrodek dla siebie ale jak można coż polecić bo się sprawdziło i jest dobre to czemu nie?!
    Pozdrawiam

Najlepszego dziewczyny na śWIĘTA!!

bambi34
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

u nas sprawdził się nawilżacz powietrza i inhalacje ze zwyklej soli. a tak poza tym to wyciagalam synkowi ten katar gruszka. tez mu sie strasznie lalo i lalo z nosa :((

Argableska
    Member
    • Odp.: 9
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Przecież jest tyle fantastycznych żrodków, któryż musi |Ci pomóc , może najważniejsze jest by odnaleźć przyczynę tego kataru?!!

To dokładnie jak złoty żrodek;) Heh no ale czasami ciężko jest…

agabila
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Próbuj. Metodą prób i błędów wkoncu do tego dojdziesz:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " KATAR"

Przewiń na górę