- AutorOdp.
- 29 listopada 2008 at 22:08
Zazwyczaj lekarz robi Tobie zastrzyk, to zalezy chyba od uczulenia czy co 2 tyg czy co miesiac chodzi sie na taki zabieg. Musialabys sie dowiedziec jelsi teraz ta woda Tobie nie pomoze.
8 grudnia 2008 at 19:06Czeżć!!!
Ja również miała ogromne problemy z katarem, który szczególnie nasilał się włażnie w sezonie grzewczym, żrodki zalecane przez lekarza i znajomych oraz napastliwe reklamy nie skutkowały tylko wręcz przeciwnie pogarszały mój stan, ale polecono mi Disnemar, roztwór wody morskiej, który w przeciwieństwie do innych podobnych żrodków nie jest w psikiwany pod takim ciżnieniem ,że rozsadza głowę, może ten Disnemar pomoże?!! On też jest dobry przy alergiach.
Pozdrawiam10 grudnia 2008 at 16:00czeżć przerabiałam już u syna disemar sterimar i inne wody morskie nawet otrivin alegy,steryd do nosa i nic nie pomaga sama juz niewiem co wyprubować jeszcze?
11 grudnia 2008 at 07:01Misia a jaki ten katar u Twojego malca jest?!np. Po prostu leje mu się ciągle z nosa w jakim wieku jest/??
11 grudnia 2008 at 16:09na ogół jest lejący wyglądem przypomina wode,a mój mały ma 4 i pół latka
11 grudnia 2008 at 19:21A co lekarze mówią na to, że on ma cały czas katar i że nic nie pomaga mu?
12 grudnia 2008 at 08:37Przecież jest tyle fantastycznych żrodków, któryż musi |Ci pomóc , może najważniejsze jest by odnaleźć przyczynę tego kataru?!!
13 grudnia 2008 at 10:03przepisuja różne krople i nic nie pomaga chyba że na chwilkę ostatnio przez ciągły katar dwa razy w miesiącu miał zapalenie ucha sama niewiem już co robić zauważyłam że problem się zaczoł jak zaczeli grzać w grzejnikach myżle że może mieć to związek z roztoczami bo ma na nie alergie doradzcie…
14 grudnia 2008 at 18:59Radze poprosić lekarza o skierowanie do alergologa. To na pewno jest alergia i mały musi brać jakież porządne tabletki.
16 grudnia 2008 at 15:43jest pod opieką alergologa brał wczeżniej amertill ale nic nie pomagał i teraz bieże juz trzeci tydzień aerius troche jak by lepiej ale nie do końca,dostalam znowu skierowanie do laryngologa żeby wykluczyć trzeciego migdałka którego w tym roku miał wycinanego po prostu idzie zwariowac
17 grudnia 2008 at 12:33juz dawno temu moj TZ mial ten problem, ale udalo sie poszlam z nim do alergologa dostal krople i mu przeszlo – aqua maris czy cos takeigo.
23 grudnia 2008 at 06:51Kurcze ja używałam Aqua Maris ale nie będę go polecać, bo chociaż ponoć woda morska to woda morska to kiedy spróbowałam Disnemaru okazało się ,że tak do końca nie jest i upieram się że nie ma lepszej wody niż Disnemar, który jest bardzo pomocnym lekiem przy objawach alergicznych. Oczywiżcie to tylko moje subiektywne dożwiadczenia i każdy musi sam metodą prób i błędów znaleźć żrodek dla siebie ale jak można coż polecić bo się sprawdziło i jest dobre to czemu nie?!
PozdrawiamNajlepszego dziewczyny na śWIĘTA!!
22 stycznia 2009 at 12:48u nas sprawdził się nawilżacz powietrza i inhalacje ze zwyklej soli. a tak poza tym to wyciagalam synkowi ten katar gruszka. tez mu sie strasznie lalo i lalo z nosa :((
25 stycznia 2009 at 17:03[usunięto_link] wrote:
Przecież jest tyle fantastycznych żrodków, któryż musi |Ci pomóc , może najważniejsze jest by odnaleźć przyczynę tego kataru?!!
To dokładnie jak złoty żrodek;) Heh no ale czasami ciężko jest…
11 października 2012 at 10:20Próbuj. Metodą prób i błędów wkoncu do tego dojdziesz:)
- AutorOdp.