- AutorOdp.
- 25 grudnia 2008 at 12:32
nie wiecie jak w okresie żwiątecznym otwarte są te wszystkie galerie? chodzi mi o gal. krakowską albo kazimierz. jutro jest coż otwarte? czy dopiero w sobote?
25 grudnia 2008 at 12:39zamkniet. zgodnie z prawem pracy:))
25 grudnia 2008 at 14:30uuuuu to fatalnie. przydaloby sie zrobic jeszcze jakies zakupy przed wyjazdem, a wczesniej jakos czasu nie bylo. no coz trudno. inni tez chca miec swieta
27 grudnia 2008 at 11:41fatalnie by było, gdyby galerie były otwarte w święta. przeraża mnie zjawisko, w którym ludzie nie potrafią dwóch dni wysiedzieć bez łażenie po sklepach.
30 grudnia 2008 at 21:57no nie powiem… lubie lazic na zakupy – racja. niestety taki zywot prowadze ze nie mam czasu nawet podlubac w nosie, wiec jak pare dni wolnego wyskoczylo to potrzebowalam wyskoczyc kupic pare rzeczy, np. prezent dla „tesciowej” i siostry chlopaka. no nic. ale co ja sie tu bede wielce tlumaczyc. po prostu pytalam. ale rozumiem ze wszyscy chca miec troche luzu w okresie swiatecznym wiec jakos jestem w stanie przebolec to ze zamiast fajnego prezentu zawiozlam ptasie mleczko.
- AutorOdp.