jak przezyc rozlake?

• Autor
    Odp.
  • tapir19
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

Moj chlopak wyjechal dzisiaj na 2 miesiace do rodziny do Nowej Zelandii.Obiecal ze bedzie sie czesto odzywal.Ale ja jestem zalamana.* lub 10 tygodni to jest tak duzo.Caly dzien plakac mi sie.Czy ktoras z was takie cos przezyla?Jak sobie poradzilyscie?

VanillaSky
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 309
    • Pasjonat

najlepiej cieszyć się, że ukochany facet zobaczy kawałek żwiata.

tapir19
    Member
    • Stały bywalec

to jego rodzinne panstwo.Wlasnie teraz do mnie dzwonil(chwilke przed odlotem).Powiedzial zeby troche wyluzowala jak jego nie bedzie i nie myslala o nim czesto.Powiedzial ze wroci na 80% bo nie ma pieniedzy i jak nie dostanie szybko pracy to nie wroci.To mnie jeszcze bardzie zdolowalo.Jego kumpel powiedzial ze moze ma dla niego prace i chris mi powiedzial ze jak to rzeczywiscie prawda to wroci nawet i za miesiac.To jest takie trudne dla mnie[/img]

Natulenka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 8
    • Bywalec

Nie martw się, 80% to dużo 😀
    Skoro chłopak powiedział że masz się wyluzować to zrób to… 😉
    Wiem że to nie łatwe ,ale jemu napewno też jest cieżko bez Ciebie…
    Trzymaj się ciepło 😉

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

ja np. przebywam obecnie blisko 1500 km od mojego faceta i przez najblizsze 5 lub nawet 6 miesiecy nie wybieram sie w kierunku polski.

jak przezyc rozlake?

otoz normalnie. bez przesady.

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

Pół roku bez orgazmu… 😕

pola
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 8
    • Bywalec

kjhgiu ighd iusit su s jt siut lrsut stilsut ss

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Przynajmniej on Cię kocha… Ja będę jeszcze pół roku rozłączona z osobą, którą bardzo kocham, ale ona mnie nie. Nie potrafię sobie z tym poradzic…

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

@Józia wrote:

Pół roku bez orgazmu… 😕

kazdy ma swoje priorytety: jedni orgazm, inni iwestycje w siebie, poznawanie swiata i edukacje. roznie to, joziu, bywa.

jesli zas chodzi o „pol roku bez orgazmu”…spokojna glowa. bilety lotnicze sa bardzo tanie.

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

@Onione wrote:

@Józia wrote:

Pół roku bez orgazmu… 😕

A mały podręczny przyjaciel i własne łapki?
    Bez przesady. 😈 😉

A zapomniałaż, że idealna parvati jest za idealna, zeby się masturbować? 😉

przez najblizsze 5 lub nawet 6 miesiecy nie wybieram sie w kierunku polski.

jesli zas chodzi o „pol roku bez orgazmu”…spokojna glowa. bilety lotnicze sa bardzo tanie

Włażnie o to mi chodziło, że pół roku i zero widzenia w tym czasie to masakra. Jeżli jednak w gre wchodzą odwiedziny co tydzień lub dwa na weekendzik, to można to przetrwac 🙂

tapir19
    Member
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Przynajmniej on Cię kocha… Ja będę jeszcze pół roku rozłączona z osobą, którą bardzo kocham, ale ona mnie nie. Nie potrafię sobie z tym poradzic…

Niewiem czy on mnie kocha…Jestesmy ze soba 8 miesiecy i on powiedzial mi to tylko raz.Ja mu powiedzialam chyba ze 3 razy.ostatnio ogladalismy film z jego znajomymi.I byl tam taki watek ze chlopak powiedzial swojej dziewczynie przez telefon kocham cie i uslyszeli to jego koldzy i zaczeli sie smiac.Moj chlopak mi wtedy powiedzial 'widzisz,wszyscy sie smieja jak sie mowi te slowa’.jak czsto wasi faceci mowia wam ze was kochaja?

Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

Jak często?Kiedyż,na początku,ciągle mi to mówił…Napisał to nawet 200 razy i wysłał…Głupie,wiem,ale to było w fazie początkowej euforii 😉 Teraz mówi to rzadziej i bardzo dobrze zresztą.Uważam,że to wyjatkowe słowa i nie nalezy ich rzucać od tak sobie…Chociaz jak jestem zla to zawsze mi mówi „Tak,jak Ciebie tez kocham” i zaraz mi złosc przechodzi.
    Wiem tez,ze kazde inne mile słowo,kazda pomoc,troszczenie sie o mnie,nawet głupie czyszczenie mi komputera z niepotrzebnych rzeczy są takim własnie niewypowiedzianym wyznaniem,bo przecież bardziej o miłosci swiadcza uczynki niż słowa.

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Manora, tu jest mowa o rozłące z partnerem, a nie z byłym facetem, który ma Cię gdzież. 🙄

Poza tym… akurat w tym temacie to napiszę, ale zwraca to moją uwagę w różnych tematach i już od jakiegoż czasu- dziewczyny piszą o swoich problemach z facetami, a Ty (mimo, że sytuację masz zupełnie inną) wszędzie musisz napisać coż o tym jak to wygląda u Ciebie i notorycznie użalasz się nad sobą.
    Może mogłabyż sobie odpużcić, myżlę, że to byłoby lepsze także dla Ciebie- przestać ciągle wchodzić w rolę ofiary i p****ąć kontrolę nad własnym życiem.

tapir19
    Member
    • Stały bywalec

Obiecal ze do mnie zadzwoni zaraz po przylocie czyli dzisiaj rano.Nie odezwal sie jeszcze.Porazka

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Tapir, radzę nie osądzać go zanim nie dowiesz się dlaczego nie zadzwonił od razu.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " jak przezyc rozlake?"

Przewiń na górę