- AutorOdp.
- 12 grudnia 2006 at 22:32
…tzn pigulki tak dzialaja ze mozna zrobic sobie”przerwe” od okresu i w danym miesiacu nie miec ale to tez zalezy od sytuacji…
5 stycznia 2007 at 12:26Na opoznienie to niekonicznie… Ale znam na przyspieszenie. Bo mozna krwawnik pic ale to caly cykl… to tak 2-4 dni moze sie przyspieszyc… a tak najlepsze sa tableki. Choc wydaje mi sie, ze spuchnie Ci troszke brzuszek jesli nie zrobisz przerwy.
6 lipca 2007 at 15:11Tabletki sa ok, pod warunkiem ze bedzie tro odpowiednio wyliczone, nie mozna sobie np przesunac okresu o 3-4 dni (tzn mozna lae dzialanie tabletek jest pozniej mniej skuteczne) jak sie nie chce miec okresu to njalepiej wziac poprostu 2 opakowania tabletek pod rzad bez przerwy i tyle
24 sierpnia 2007 at 05:23Mozesz sobie przesunac miesiaczke,jesli bierzesz tabletki antykoncepcyjne. W instrukcji,badz w internecie znajdziesz wyjsnienie, jak to zrobic.
JEZELI nie tabl. znam tylko jeszcze jeden sposob, ale on jest raczej na wywolanie miesiazki ( czyli mozesz dostac ja wczesniej ). Jednak,ze takie tabletki rowniez dostaniesz na recepte…Ja mam ich w domu pełno ;/
4 września 2007 at 18:45podobno jak sie je orzechy to pomaga, ale nie wiem na ile ten sposob jest sprawdzony
3 lutego 2008 at 13:36moja kolezanka twierdzi ze jedzeni cytryny opoznia okres a ile w tym prawdy to nie wiem bo nie probowalam
- AutorOdp.