extremalnie wysokie szpile ;]

• Autor
    Odp.
  • Anita1890
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 3
    • Początkujący

witam czy kupiłybyżcie sobie takie wysokie nawet bardzo sexi szpileczki ? jeżli tak to dlaczego a jeżli nie też proszę o podanie powodu ;p zamierzam sobie takie kupić i chce zasięgnąć waszej opini ;]

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

A bardzo wysokie tzn jakie? Wysokożć obcasa? Ja potrafię chodzic nawet w wysokich szilkach i lubię-zazwyczaj noszę ok 12cm!

Anita1890
    Member
    • Początkujący

bardzo wysokie znaczy 14 cm i wyżej ;]

Mi
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Nie ponieważ zwyczajnie bym się w nich zabiła. Nie mam wprawy.

aguus_
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 199
    • Zapaleniec

w życiu. 10 cm, maksymalnie 12, ale powyżej nie ma mowy, jeżli mi życie miłe. :))

Anita1890
    Member
    • Początkujący

czyli reasumując
    10 CM – jest fajnie
    12 cm – głowa w chmurach
    14 cm – zaraz odlece
    powyżej 14 cm – żmierć w oczach ale jak spadać to z wysokiego konia

clementine
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

w tych powyżej 14 cm, to biegu w szpilkach nie wygrałabyż:) jest organizowany chyba w Warszawie.

Anita1890
    Member
    • Początkujący

hmm bieg w wysokich szpilach 😀 coż dla mnie 😀 ostatnio znalazłąm fasjna stronke w necie ;] sa tam dokładnie takie buty jakie lubię ale i wiele więcej zarazem 😀
    [usunięto_link]

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Największą szpilkę jaką miałam to było 10 cm i parę lat temu. Teraz to nawet 8 cm jest dla mnie za dużo. Po paru godzinach nogi mnie bolą i marzę, żeby buty żciągną 🙂 Później jest dobry pretekst do masażu 🙂

Androidka
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

No tak – szczerze to ja osobiżcie nie za komfortowo czuję się w butach na obcasie. Są po prostu niewygodne. Ale na specjalne okazje zakładam, w ramach chęci wyglądania.

umiemlatac
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

ja mam większożc 10 max 12… 14centymetrowych jeszcze nie nosilam

Ostatnio kupilam 11 centymetrowe z czerwona podeszwa

PannaAnna
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 371
    • Pasjonat

ja noszę tylko 9 cm. i to w specjalne okazje, bo tam to stawiam na balerinki lub pantofelki (ok. 2 cm)

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Wysokie szpilki – czemu by nie 🙂 ale raczej do sypialni niż na codzień. Chłopcy narzekają na drogi, my możemy ponarzekać na nasze krzywe chodniki, nie nadające się niestety do chodzenia w tak wysokich szpilkach.. Dla mnie 8-10cm to jest absolutne maksimum w czym da się przeżyć 🙂

Monika23
    Member
    • Tematów: 0
    • Początkujący

Ja sobie kupiłam takie
    [usunięto_link]. Nie wiem czy kupiłabym sobie wyższe, może dlatego że sama jestem dożć wysoka. Te są bardzo wygodne, ale może kiedyż… kto wie 🙂

PannaAnna
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 371
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Ja sobie kupiłam takie
    [usunięto_link]. Nie wiem czy kupiłabym sobie wyższe, może dlatego że sama jestem dożć wysoka. Te są bardzo wygodne, ale może kiedyż… kto wie 🙂

ładne- klasyczna czerń, klasyczny model ; )).

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " extremalnie wysokie szpile ;]"

Przewiń na górę