- AutorOdp.
- 30 września 2009 at 09:55
uwielbiam takie wysokie szpilki 🙂 mam ich całą szafę 😆
szczerze to jestem bardzo niepocieszona jak muszę założyć buty na płaskiej podeszwie…a coraz czężciej muszę z racji pracy jaką wykonuję…30 września 2009 at 10:05Ostre szpilki są dobre na wybiegi, ale w życiu liczy się wygoda, i jeszcze żeby sobie przypadkiem nóżki nie złamać biegnąc na autobus 😉 Generalnie jeżli szpilki, to tylko na wyjątkowe okazje (ze żwiadomożcią, że zaraz można je żciągnąć).
30 września 2009 at 12:31Nie no ja tam lubię czasami na co dzień sobie szpileczki jakież założyć. Wtedy czuję się bardzo kobieco :). I nie sądzę, że jest to jakież duże zagrożenie dla mojego życia, pomimo tego, że jeżdżę autobusem i czasami trzeba przyspieszyć na niego kroku.
30 września 2009 at 12:34Ostre szpilki są dobre na wybiegi, ale w życiu liczy się wygoda, i jeszcze żeby sobie przypadkiem nóżki nie złamać biegnąc na autobus 😉 Generalnie jeżli szpilki, to tylko na wyjątkowe okazje (ze żwiadomożcią, że zaraz można je żciągnąć).
30 września 2009 at 12:50eee tam, ja po wybiegach nie chodzę i jakoż mi to do głowy nie przyszło 🙂 Za to w szpilkach jestem codziennie i nie mam spokojnego trybu życia, ciągle gdzież biegam, a w szpilkach i tak mi wygodnie. Nie myżlę o tym żeby je żciągnąć, raczej po całym dniu zapominam że je mam na nogach i jak przychodzę do domu to mi dziwnie bez nich 😆
12 października 2014 at 13:30No niezłe 🙂
13 października 2014 at 11:10Jaz kolei nie gustuję w takich wysokich szpilkach,obcas do 10cm jest w granicach rozsądku,ale im wyższy tym gorzej się czuje i bolą mnie łydki,są po prostu strasznie niewygodne do noszenia na co dzień.
17 listopada 2014 at 14:36Ja nie lubie chodzić w szpilach wysokich 😀 😀
- AutorOdp.