• Autor
    Odp.
  • isztar
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

uwielbiam takie wysokie szpilki 🙂 mam ich całą szafę 😆
    szczerze to jestem bardzo niepocieszona jak muszę założyć buty na płaskiej podeszwie…a coraz czężciej muszę z racji pracy jaką wykonuję…

martyna1
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 303
    • Pasjonat

Ostre szpilki są dobre na wybiegi, ale w życiu liczy się wygoda, i jeszcze żeby sobie przypadkiem nóżki nie złamać biegnąc na autobus 😉 Generalnie jeżli szpilki, to tylko na wyjątkowe okazje (ze żwiadomożcią, że zaraz można je żciągnąć).

PannaAnna
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 371
    • Pasjonat

Nie no ja tam lubię czasami na co dzień sobie szpileczki jakież założyć. Wtedy czuję się bardzo kobieco :). I nie sądzę, że jest to jakież duże zagrożenie dla mojego życia, pomimo tego, że jeżdżę autobusem i czasami trzeba przyspieszyć na niego kroku.

martyna1
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 303
    • Pasjonat

Ostre szpilki są dobre na wybiegi, ale w życiu liczy się wygoda, i jeszcze żeby sobie przypadkiem nóżki nie złamać biegnąc na autobus 😉 Generalnie jeżli szpilki, to tylko na wyjątkowe okazje (ze żwiadomożcią, że zaraz można je żciągnąć).

isztar
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

eee tam, ja po wybiegach nie chodzę i jakoż mi to do głowy nie przyszło 🙂 Za to w szpilkach jestem codziennie i nie mam spokojnego trybu życia, ciągle gdzież biegam, a w szpilkach i tak mi wygodnie. Nie myżlę o tym żeby je żciągnąć, raczej po całym dniu zapominam że je mam na nogach i jak przychodzę do domu to mi dziwnie bez nich 😆

Lucy88
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

No niezłe 🙂

Kokai_pl
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 130
    • Zapaleniec

Jaz kolei nie gustuję w takich wysokich szpilkach,obcas do 10cm jest w granicach rozsądku,ale im wyższy tym gorzej się czuje i bolą mnie łydki,są po prostu strasznie niewygodne do noszenia na co dzień.

magda70045
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

Ja nie lubie chodzić w szpilach wysokich 😀 😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " extremalnie wysokie szpile ;]"

Przewiń na górę