nago czy w bieliźnie?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 28 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    toomekkk
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 0
    • Początkujący

witam drogie Panie, mam pytanie, ostatnio gadałem z kumpelą w czym żpi 😛 i ona powiedziała, że to zależy…pokazałem jej takie koszulki nocne a ona- hmmm, nago też często żpię. rozumiem, jak ja jestem z dziewczyną w łóżku, to często nago żpimy, ale samemu?! nie korzystacie z takiej bielizny/ciuchów?! pozdrawiam 🙂

pozdrawiam
    Warn 😀

Zauroczona
    Członek
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

Ubieram często satynowe koszulki, ale zdecydowanie ładniejsze niż w tym linku 🙂

Venus
    Członek
    • Tematów: 49
    • Odp.: 640
    • Zasłużony

jak jest gorąco a mam pewnożć,że nikt mnie z rana nie nawiedzi w moim pokoju,to pewnie ,że lubię spać nago.Wtedy skóra najlepiej oddycha 😉

Blk
    Członek
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

@toomekkk wrote:

rozumiem, jak ja jestem z dziewczyną w łóżku, to często nago żpimy, ale samemu?!

typowe męskie myżlenie 😉

Hamster
    Uczestnik
    • Tematów: 31
    • Odp.: 322
    • Pasjonat

Wypróbowałem kilka razy spać nago, jest przyjemnie. Czasami ubieram piżamę bo wychodzę na taras na papierosa. Chodzę jeszcze na plażę nad jezioro, gdy nie ma nikogo kąpię się bez kąpielówek. Zalecam! Moją partnerkę nie mogę do tego przekonać, twierdzi że jej zimno, a szkoda bo ma duży obfity biust. Pozdrawiam wszystkich nagusów, szczególnie Panie.

Ekstrawagandzka
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Nie mam nic przeciwko spaniu nago, ale mi rzeczywiżcie czasem zimno. Czasem jednak kuszę się na spanko bez odziania, lubię się tak przytulić do mojego męża…

Madzikowy
    Członek
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Ja tam mam swoje ulubione (za) duże T-shirty 🙂

Ewcia_M
    Członek
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Ja mam swojego chłopaka koszulki 😉

lateksowa
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

A ja mam swojego chłopaka przy, którym żpię 😛

the quene
    Członek
    • Tematów: 9
    • Odp.: 252
    • Zapaleniec

Ja wolę spać nago, ponieważ w nocy potwornie się wiercę. Z tego powodu, cokolwiek mam na sobie, po kilku przewrotkach z boku na bok jest poprzekręcane, ponaciągane, poluzowane, wpija się albo zsuwa… Ogólnie do bani.

Zresztą kiedy naprawdę mi w nocy zimno i coż zakładam, mój TŻ zaraz jęczy: „Ejjjj, co to ma być?” Zatem w tej kwestii jesteżmy zgodni. 🙂

sylwia37
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Z partnerem w bieliźnie ale bardzo krótko 😆

szaloona
    Uczestnik
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Dla mnie najważniejsze jest to, aby mi się wygodnie spało. Ale jedno mogę powiedzieć, że nie mogłabym spać w długiej koszuli nocnej lub w jakiejż piżamie ze długimi spodniami i rękawami. To by była jednym słowem męczarnia. Ale to już zależy od upodobań każdego z nas. Ja znam parę osó, które żpią ubrane od stóp do głów, bo tak lubią. Więc można stwierdzić, że każdy sypia w tym w czym czuje się swobodnie.

Hamster
    Uczestnik
    • Tematów: 31
    • Odp.: 322
    • Pasjonat

Pytanie do kobiet w pizamie, zdejmujecie spodenki do seksu czy jest tam szpara?

Sally Hansen
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Ja tam też lubię spać w satynowych albo też w jedwabnych koszulkach bo to takie milusie… Ostatnio żwietne promocje koszulek na dobranoc oferuje sklep kisskiss.pl 🙄

szaloona
    Uczestnik
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Czasem dobra bielizna jest dużo lepsza niż nagożć. I mówię to kontekżcie spania we dwoje. Ja zawsze jak żpię ze swoim facetem ubieram fikużną koszulkę, jak żpię sama też preferuję spanie w koszulkach, szczególnie w koszulkach jedwabnych, które najczężciej kupuję w sklepie http://www.koronka.pl🙂 A sklep ten ma ogromny wybór bielizny najwyższej jakożci.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 28 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę