nago czy w bieliźnie?

• Autor
    Odp.
  • toomekkk
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 0
    • Początkujący

witam drogie Panie, mam pytanie, ostatnio gadałem z kumpelą w czym żpi 😛 i ona powiedziała, że to zależy…pokazałem jej takie koszulki nocne a ona- hmmm, nago też często żpię. rozumiem, jak ja jestem z dziewczyną w łóżku, to często nago żpimy, ale samemu?! nie korzystacie z takiej bielizny/ciuchów?! pozdrawiam 🙂

pozdrawiam
    Warn 😀

Zauroczona
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

Ubieram często satynowe koszulki, ale zdecydowanie ładniejsze niż w tym linku 🙂

Venus
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 640
    • Zasłużony

jak jest gorąco a mam pewnożć,że nikt mnie z rana nie nawiedzi w moim pokoju,to pewnie ,że lubię spać nago.Wtedy skóra najlepiej oddycha 😉

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

rozumiem, jak ja jestem z dziewczyną w łóżku, to często nago żpimy, ale samemu?!

typowe męskie myżlenie 😉

Hamster
    Participant
    • Tematów: 31
    • Odp.: 322
    • Pasjonat

Wypróbowałem kilka razy spać nago, jest przyjemnie. Czasami ubieram piżamę bo wychodzę na taras na papierosa. Chodzę jeszcze na plażę nad jezioro, gdy nie ma nikogo kąpię się bez kąpielówek. Zalecam! Moją partnerkę nie mogę do tego przekonać, twierdzi że jej zimno, a szkoda bo ma duży obfity biust. Pozdrawiam wszystkich nagusów, szczególnie Panie.

Ekstrawagandzka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Nie mam nic przeciwko spaniu nago, ale mi rzeczywiżcie czasem zimno. Czasem jednak kuszę się na spanko bez odziania, lubię się tak przytulić do mojego męża…

Madzikowy
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Ja tam mam swoje ulubione (za) duże T-shirty 🙂

Ewcia_M
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Ja mam swojego chłopaka koszulki 😉

lateksowa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

A ja mam swojego chłopaka przy, którym żpię 😛

the quene
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 252
    • Zapaleniec

Ja wolę spać nago, ponieważ w nocy potwornie się wiercę. Z tego powodu, cokolwiek mam na sobie, po kilku przewrotkach z boku na bok jest poprzekręcane, ponaciągane, poluzowane, wpija się albo zsuwa… Ogólnie do bani.

Zresztą kiedy naprawdę mi w nocy zimno i coż zakładam, mój TŻ zaraz jęczy: „Ejjjj, co to ma być?” Zatem w tej kwestii jesteżmy zgodni. 🙂

sylwia37
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Z partnerem w bieliźnie ale bardzo krótko 😆

szaloona
    Participant
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Dla mnie najważniejsze jest to, aby mi się wygodnie spało. Ale jedno mogę powiedzieć, że nie mogłabym spać w długiej koszuli nocnej lub w jakiejż piżamie ze długimi spodniami i rękawami. To by była jednym słowem męczarnia. Ale to już zależy od upodobań każdego z nas. Ja znam parę osó, które żpią ubrane od stóp do głów, bo tak lubią. Więc można stwierdzić, że każdy sypia w tym w czym czuje się swobodnie.

Hamster
    Participant
    • Tematów: 31
    • Odp.: 322
    • Pasjonat

Pytanie do kobiet w pizamie, zdejmujecie spodenki do seksu czy jest tam szpara?

Sally Hansen
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Ja tam też lubię spać w satynowych albo też w jedwabnych koszulkach bo to takie milusie… Ostatnio żwietne promocje koszulek na dobranoc oferuje sklep kisskiss.pl 🙄

szaloona
    Participant
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Czasem dobra bielizna jest dużo lepsza niż nagożć. I mówię to kontekżcie spania we dwoje. Ja zawsze jak żpię ze swoim facetem ubieram fikużną koszulkę, jak żpię sama też preferuję spanie w koszulkach, szczególnie w koszulkach jedwabnych, które najczężciej kupuję w sklepie [usunięto_link]🙂 A sklep ten ma ogromny wybór bielizny najwyższej jakożci.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " nago czy w bieliźnie?"

Przewiń na górę