• Autor
    Odp.
  • Hamster
    Participant
    • Tematów: 31
    • Odp.: 322
    • Pasjonat

Nie lubię gdy moja partnerka ubiera pizamę, bo nie mam wtedy dostępu do jej łona, bo lubię się bawić jej miejscem intymnym, językiem i palcami.

MultiPerfumeria
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

Piżama jest mało sexi,to sie zgadza. Najlepsze są włażnie satynowe albo jedwabne koszulki,sama lubie w nich spać.

WaniliaiPieprz
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 40
    • Bywalec

Piękna bielizna nocna jest o wiele bardziej zmysłowa i pociągająca niż sama nagożć.

Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Piękna bielizna nocna jest o wiele bardziej zmysłowa i pociągająca niż sama nagożć.

zgadzam się po stokroć Wanilka z Pieprzem :-

Loloshop_pl
    Member
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

Ja nie umiem spać nago,często w nocy jest mi zimno,chyba to kwestia przyzwyczajenia. Co innego stylowa i seksowna bielizna- jak najbardziej tak:)

Kokai_pl
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 130
    • Zapaleniec

Nie tylko Wy,chyba większożć z nas preferuje włażnie takie rozwiązania i zakładamy sexi bieliznę erotyczna aby przyciągnąć uwagę partnera:) Chociaz nie powiem- teraz podczas zimy taka c***ła piżama także jest bardzo praktyczna.

GorseciarkaPL
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

U mnie wybór piżamki zależy od tego czy noc spędzam sama czy z ukochanym ;)Gdy sama wybieram ciepłe, wygodne bawełniane piżamy. A gdy z ukochanym stawiam na koronkowe komplety lub gorsety.

Esonero-Outlet
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Spanie nago jest bardzo przyjemne i zdrowe. Jednak ja stawiam na halki i koszulki nocne. Są bardzo miłe i przyjemne dla ciała. Często łączone z koronką.

ankaz
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

to zależy 😛

jak się z chłopakiem to żpię w takiej bieliźnie 😛

[usunięto_link]

Alicha
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Hej dziewczyny ! Może pisze na temat z innej beczki ale mam mały dylemat… Za 2 miesiące czeka mnie noc pożlubna i nie mam pojęcia czy postawić na subtelnożć (1) czy na szaleństwo (2) .
    1. [usunięto_link]
    2. [usunięto_link]

Bardzo proszę o szczere podpowiedzi i o inne pomysły nocnych kreacji

Loloshop_pl
    Member
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

I jedna i druga fajnie się prezentuje,to chyba zależy już tylko i wyłącznie od Twojego gustu. Ja postawiłabym na subtelnożć,ale to tylko moje zdanie w tej kwestii.

Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

uważam, że w lipcu bardziej nago… ale w ponętnej bieliźnie… może jeszcze fajniej 😀

Diores_pl
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Chyba nawet zdecydowanie fajniej,kiedy możesz potem zdjąć ze swojej partnerki taką bieliznę,a najbardziej działa koronkowa- czarna lub czerwona:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " nago czy w bieliźnie?"

Przewiń na górę