- AutorOdp.
- 30 czerwca 2010 at 17:09
Często zdarza Wam się np. szukać kluczy przed wyjżciem z domu, patrzeć na nie wiele razy jak leżą, a jednak szukać nieustannie dalej?:) Mi się zdarza coż takiego parę razy w miesiącu:) Poprzez wzrok nie zawsze docierają do nas wszystkie informacje…. Tutaj jest fajny artukuł o tym—-> xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
30 czerwca 2010 at 18:21Klucze to u mnie zawsze leżą na wierzchu 🙂
gorzej jest np. z jaką ważną karteczką na której jest ważna informacja…1 lipca 2010 at 00:40Zapisuj w telefonie 🙂
1 lipca 2010 at 07:10Czasem nawet szukam czegoż co już mam w ręce;d Często człowiek po prostu myżli o czymż innym.
1 lipca 2010 at 12:52Dobra rada z tym telefonem 🙂
1 lipca 2010 at 14:02[usunięto_link] wrote:
Często zdarza Wam się np. szukać kluczy przed wyjżciem z domu, patrzeć na nie wiele razy jak leżą, a jednak szukać nieustannie dalej?:) Mi się zdarza coż takiego parę razy w miesiącu:) Poprzez wzrok nie zawsze docierają do nas wszystkie informacje…. Tutaj jest fajny artukuł o tym—-> [usunięto_link]
W moim „szukaniu kluczy”nie pomoże mi żaden artykuł:)najlepiej wyrzucić wszystko z torebki przed drzwiami i po problemie;)
Takie dziż słoneczne poczucie humoru:)sorry!5 lipca 2010 at 22:06Ta damska torebka bez dna ze wszystkim i z niczym 😀
14 lipca 2010 at 21:08Wszystko zawsze się znajdzie jak już nie będzie potrzebne 🙂 Wtedy zawsze wszystko od razu znajdziemy :P:P Haha
14 lipca 2010 at 22:58może trochę nie na temat kluczy, ale ja np mam coż takiego że potrafię spojrzeć na zegarek z 5 razy a dalej nie wiem która jest godzina 😀
a kluczy swoją drogą też nie raz szukałam mając je w ręce 🙂
14 lipca 2010 at 23:47Pani Hilary 🙂
20 lipca 2010 at 15:26Zdarzyła mi się kiedyż sytuacja gdy kumpel chciał schować do mojej wielkiej torebki swój aparat – była to lustrzanka więc całkiem spory sprzęt. Po kilku godzinach stwierdził że chciałby aparat odzyskać, no to wkładam rękę do torby i….NIE MA! Szukam i szukam, przed oczami mam kwotę którą trzeba zwrócić za zagubiony aparat, już chciałam wszystko na ulicę wyrzucić. Jednakże postanowiłam nie panikować, zimna krew i znalazł się 🙂 Ale chwilę grozy przeżyłam.
Zdarza mi się włażnie coż włożyć gdziekolwiek wiem, że to tam gdzież jest a nie potrafię znaleźć…później mam ubaw sama z siebie 🙂
21 lipca 2010 at 18:07No nie wiem czy tak jest do końca,czytałam ostatnio że badania w Wielkiej Brytanii prowadzone udowodniły że kobiety potrafią strategicznie szukać przedmiotów,są lepsze w tym od mężczyzn.
- AutorOdp.