podobno patrząc nie widzimy?

• Autor
    Odp.
  • joanna252
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Często zdarza Wam się np. szukać kluczy przed wyjżciem z domu, patrzeć na nie wiele razy jak leżą, a jednak szukać nieustannie dalej?:) Mi się zdarza coż takiego parę razy w miesiącu:) Poprzez wzrok nie zawsze docierają do nas wszystkie informacje…. Tutaj jest fajny artukuł o tym—-> xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Olusia
    Member
    • Tematów: 26
    • Odp.: 372
    • Pasjonat

Klucze to u mnie zawsze leżą na wierzchu 🙂
    gorzej jest np. z jaką ważną karteczką na której jest ważna informacja…

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Zapisuj w telefonie 🙂

eMarilyn
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 23
    • Bywalec

Czasem nawet szukam czegoż co już mam w ręce;d Często człowiek po prostu myżli o czymż innym.

Olusia
    Member
    • Tematów: 26
    • Odp.: 372
    • Pasjonat

Dobra rada z tym telefonem 🙂

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Często zdarza Wam się np. szukać kluczy przed wyjżciem z domu, patrzeć na nie wiele razy jak leżą, a jednak szukać nieustannie dalej?:) Mi się zdarza coż takiego parę razy w miesiącu:) Poprzez wzrok nie zawsze docierają do nas wszystkie informacje…. Tutaj jest fajny artukuł o tym—-> [usunięto_link]

W moim „szukaniu kluczy”nie pomoże mi żaden artykuł:)najlepiej wyrzucić wszystko z torebki przed drzwiami i po problemie;)
    Takie dziż słoneczne poczucie humoru:)sorry!

Anonymous
    Member
    • Guru

Ta damska torebka bez dna ze wszystkim i z niczym 😀

mmmisia
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 44
    • Bywalec

Wszystko zawsze się znajdzie jak już nie będzie potrzebne 🙂 Wtedy zawsze wszystko od razu znajdziemy :P:P Haha

moreover
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 24
    • Bywalec

może trochę nie na temat kluczy, ale ja np mam coż takiego że potrafię spojrzeć na zegarek z 5 razy a dalej nie wiem która jest godzina 😀

a kluczy swoją drogą też nie raz szukałam mając je w ręce 🙂

Anonymous
    Member
    • Guru

Pani Hilary 🙂

isztar
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

Zdarzyła mi się kiedyż sytuacja gdy kumpel chciał schować do mojej wielkiej torebki swój aparat – była to lustrzanka więc całkiem spory sprzęt. Po kilku godzinach stwierdził że chciałby aparat odzyskać, no to wkładam rękę do torby i….NIE MA! Szukam i szukam, przed oczami mam kwotę którą trzeba zwrócić za zagubiony aparat, już chciałam wszystko na ulicę wyrzucić. Jednakże postanowiłam nie panikować, zimna krew i znalazł się 🙂 Ale chwilę grozy przeżyłam.

Zdarza mi się włażnie coż włożyć gdziekolwiek wiem, że to tam gdzież jest a nie potrafię znaleźć…później mam ubaw sama z siebie 🙂

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

No nie wiem czy tak jest do końca,czytałam ostatnio że badania w Wielkiej Brytanii prowadzone udowodniły że kobiety potrafią strategicznie szukać przedmiotów,są lepsze w tym od mężczyzn.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " podobno patrząc nie widzimy?"

Przewiń na górę