Nie można być za dlugo szczężliwym

• Autor
    Odp.
  • rak33ieta1980
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Byłam taka szczężliwa, dostałam wczoraj pracę, umówiłam się na jutro z super facetem na randkę i włażnie cały mój dobry humor szlag trafił Moja przyjaciółka nie chce się ze mną spotkać jutro, zazdrożci mi pracy i tej randki wiem że trzyma za mnie kciuki itd ale jednak…. Jest mi przykro

[usunięto_link]

Yolka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

W takim razie może sęk kwi w tym by zmienić znajomych skoro zazdroszczą Tobie TWOJEGO życia?

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Powiedziała ,że z zazdrożci nie chce się z tobą spotkać czy sama to sobie dodałaż?

Miiek
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 116
    • Zapaleniec

Nie przejmuj się… w nowej pracy na pewno poznasz nowych przyjaciół 🙂

OpenDoc
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Byłam taka szczężliwa, dostałam wczoraj pracę, umówiłam się na jutro z super facetem na randkę i włażnie cały mój dobry humor szlag trafił Moja przyjaciółka nie chce się ze mną spotkać jutro, zazdrożci mi pracy i tej randki wiem że trzyma za mnie kciuki itd ale jednak…. Jest mi przykro

hmmm, o ile dobrze widzę to w ten sam dzień chcesz być na super randce i z przyjaciółką 😉

zapewne to już się stało (ten dzień minął) ale kilka rad:
    – prawdziwy przyjaciel to nie taki, który Cię „głaska” ale taki, który potrafi „kopnąć Cię po d****” kiedy jest to potrzebne
    – jeżeli „przyjaciółka” Ci zazdrożci – zmień otoczenie, nie jest tego warta
    – lepiej dobieraj sobie znajomych 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Nie można być za dlugo szczężliwym"

Przewiń na górę