Wyświetlanie 2 wpisów - od 1 do 2 (z 2 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    17stopni
    Członek
    • Tematów: 8
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Czeżć forum.
    Skontaktowałem się z internautami przesiadującymi i udzielającymi porad na forach i blogach komputerowych*, którzy zgodzili się pomagać internautom w codziennych – komputerowych – problemach. Jeżli więc macie lub miałyżcie kiedyż problem z komputerem – wszelkie sprawy od problemów z podłączeniem myszki, wybór antywirusa, monitora, dobrego komputera dla dziecka aż do wirusów, które niszczą cały komputer – polecam wam http://www.trybawaryjny.pl (zaznaczam, że jest to polecenie – zwrócenie uwagi na wartożciową stronę, a nie reklama. Różni się to chociażby tym, że Tryb Awaryjny tworzą internauci – nie firma. Nikt nic nie sprzedaje).

Ideą jest wspólna pomoc wszystkich specjalistów z branży zwykłym internautom.
    Nie ma w tym reklamy. Wszyscy robią to z własnej woli.

W skrócie – coż się dzieje nie tak z twoim komputerem, możesz poprosić o pomoc specjalistów, którzy chętnie to zrobią (to co innego, niż szukać w google porad czy pisać na ożlep na forach prosząc o pomoc).

Ps.
    Mam nadzieję, że taka strona wam się przyda i pozytywnie ją odbierzecie. Możecie też żmiało pisać czego w niej nie rozumiecie lub co wam się nie podoba. Będzie to bardzo pomocne.

Pozdrawiam,
    Bartek

*w tym z redaktorami różnych magazynów, specjalistami pracujący w branży IT (jak Arek Zakrzewski – specjalista pracujący w jednej z firm antywirusowych, czy Nookie – pomagał w namierzeniu oszustów włamujących się do prywatnych tel. komórkowych) itp.,
    Nikt nic nie promuje. Wszyscy robią to z własnej woli i chęci.

fluss1
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Ja mam problem z linuxem jak na ubuntu zmienić sobie do połączenia LAN adres mac?

Wyświetlanie 2 wpisów - od 1 do 2 (z 2 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę