- AutorOdp.
- 22 lutego 2013 at 23:55
przepraszam, że znów się tu wtrącam, ale dla pewnych facetów (i mi się wydaje, że wcale nie dla nielicznych) atrakcyjna kobieta to ta, która ma odwagę być sobą: nawet nieatrakcyjna medialnie wydaje się być bóstwem, a może nawet nie 'wydaje się’? tylko jest?
ps. zapraszam do wypowiedzi: jak być sobą?
23 lutego 2013 at 14:52to trudne pytanie 🙂 po prostu nie nalezy za bardzo zwracać uwagi na swoje zachowanie i za dużo nie myżleć 🙂 niech płynie sobie wszystko tak jak jest i już.
25 lutego 2013 at 11:12no dokładnie 🙂
nie myżleć za dużo i za dużo nie kombinować z atrakcyjnożcią 🙂
nie powiem, czasem lubię się odwalić w taką kieckę
[usunięto_link]
i wyglądać jak gwiazda 🙂 i wiem, że mojemu chłopakowi to też się podoba. Ale podoba mu się też to, że jak wstajemy rano to nie biegnę do łazienki zrobić makijaż, a w ciągu dnia zamiast sukienki mam na sobie ulubione dresy 😛
być atrakcyjną to czuć się swobodnie 🙂
4 marca 2013 at 05:46Bycie sobą to robienie tego na co ochotę mamy my same, a nie tego czego wymaga od nas społeczeństwo, moda, partner… Jeżli dobrze się czujesz np. z fryzurą na 1 cm to będziesz w niej emanować pewnożcią siebie bardziej niż w, ponoć tak atrakcyjnej, burzy loków na głowie – a włażnie o pewnożć siebie tu chodzi 🙂
4 marca 2013 at 13:54jak nikogo nie udajesz to jesteż sobą!
28 marca 2013 at 11:03Wg mnie atrakcyjnożć w bardzo dużej mierze zależy od osobowożci i nastawienia. Bywa tak, że spotyka się piękne dziewczyny, ale są tak zakompleksione, że nikt nie zwraca na nie uwagi.
5 kwietnia 2013 at 07:38Rokoko i w drugą stronę – mniej atrakcyjne dziewczyny, które mają w sobie taką pewnożć siebie, że każdy jest nimi zachwycony 🙂
7 kwietnia 2013 at 21:14Liczy się wiara w siebie, zadowolenie, pełna akcpetacja swojej osoby i wtedy nawet gdy ciało nie jest idałem to nie ma to znaczenia bo roztacza się wokół siebie urok osobisty 🙂
- AutorOdp.