walczyć o niego czy powinnam odpużcić?

Wyświetlanie 10 wpisów - od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Moli
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

od kilku lat znam pewnego faceta. Spotykaliżmy się trochę ale nic między nami nie było bo ja nie chciałam, a jak później chciałam to okazalo się że z kimż się związał.Wiedział że go chciałam bo mu powiedziałam. Zerwali, odezwał się po ok półtora roku i była szansa na coż więcej ale coż się nie poukładało. Chyba za bardzo chciałam żeby się ułożylo i nie byłam przy nim taka jak jestem zawsze czyli naturalna spontaniczna, bałam się że powiem albo zrobię coż nie tak i go stracę. Przestał się odzywać, podejrzeam że się z kimż spotyka. Nie wiem czy zadzwonić, zaproponować mu spotkanie i pogadać, pokazać że mi zależy czy lepiej to zostawić? Tylko że jak tak to zostawię to nadal będę czekać, że wróci, nawet jeżli pojawi się ktoż inny to nie potrafię się calkiem otworzyć, zaangażować, a ja nie chcę już czekać jeżli nie ma na co, bo lata lecą… będę wdzieczna za rady, bo gubię się już w tym…

Anonymous
    Członek
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Co z tego ,że lata lecą robisz to chyba z uczuć ,a nie byż nie została sama?Odpowiadając na pytanie zadzwoń ,bo co Ci szkodzi 😉

Moli
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

no z uczuć z uczuć, ale nie chcę już czekać, bo męczy mnie juz takie czekanie i zastanawianie się czy jeszcze coż z tego będzie.

Anonymous
    Członek
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Zadzwoń jeżli coż wyjdzie to będziesz szczężliwa ,a jeżli nie to będziesz mogła się całkowicie odciąć.

faranek22
    Członek
    • Tematów: 9
    • Odp.: 59
    • Stały bywalec

zrób tak jak czujesz

EDIT:kowal2

eBoska
    Członek
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

mowia ze lepiej zalowac ze sie cos zrobila jak zalowac tego ze nigdy sie tego nie zrobilo… 😀

hard-man
    Członek
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

Moli, z bólem stwierdzam – otwórz się na coż nowego…
    daj sie dotknąć nowym fascynacjom… a jak wolisz…

pokochaj od nowa… znaczy od początku… skąd wiesz…
    że to…

niemożliwe? 🙄

kalorinaw
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Zgadam się. Powinnaż spróbować. Zadzwoń w końcu żyje się raz, nie pozwól, aby życie uciekało Ci pomiędzy palcami. 😉

mirek
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 9
    • Bywalec

zadzwoń spróbuj porozmawiać z nim moze zaproponuj spotkanie

pinkiboy
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Żuraw i Czapla.

Wyświetlanie 10 wpisów - od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę