- AutorOdp.
- 7 października 2010 at 21:48
Proszą o usuniącie z forum uczestnika o niku „KOWAL” podejrzewam że cierpi na chorobę psychiczną.
7 października 2010 at 22:13To nie ja wierzę w czarodziejów 😆
8 października 2010 at 00:13@Kowal wrote:
To nie ja wierzę w czarodziejów 😆
Kowal, nie gadaj z tym debilem 😆 ma ADHCoż tam 😀
lepiej zagadaj do naszych fajnych Forumowiczek 😉
nie daj się speszyć, hehe… a swoją drogą hard-man ma Ci coż do zarzucenia, Stary 🙂 i to dużo! 👿 dlaczego nie podobają Ci się czerwone staniki naszych kobitek 👿 a feee! czysta zgroza! wyglądają akurat fantastycznie! :}}ciekaw jestem Twojego zdania :zimno:
8 października 2010 at 07:00[usunięto_link] wrote:
Proszą o usuniącie z forum uczestnika o niku „KOWAL” podejrzewam że cierpi na chorobę psychiczną.
Może pobyt na forum pomoże w rehabilitacji;)
A o co poszło Hemster?
Sorry Kowal takie ranne poczucie humoru:)8 października 2010 at 10:59prosic sobie mozna ….a gdyby nie wszystkich choroby psychiczne byloby nudno na tym swiecie…;) prosze o nie proszenie…
8 października 2010 at 11:09Czy ktoż w ogóle kontorluje to forum ?
8 października 2010 at 15:31kiedyż było kontrolowane, a teraz chyba moderatorzy sobie odpużcili i syf się zrobił.
9 października 2010 at 22:08To prostak. Zabiera głos tam gdzie nie ma pojęcia. Dawałem wiele rad dla osób cierpiących, a on robił drwiny. podejrzewam że jest chory psychicznie.
9 października 2010 at 22:28Pokarz gdzie te drwiny?
9 października 2010 at 22:39Jesteż chory psychicznie! Idż do psychiatry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9 października 2010 at 22:42Jak na razie prócz obelg, całkiem zabawnych nie przedstawiłeż nic konstruktywnego.
9 października 2010 at 22:44Wejdz na stroną schizofrenia, tam znajdziesz radę i tam się wyżywaj!!!!
9 października 2010 at 22:51Jaką radę? 😀
18 października 2010 at 20:00Hej,my tu nikogo nie dyskryminujemy! masz chorobę psychiczną? przygarniemy Cie z otwartymi ramionami! 😆
21 października 2010 at 17:56[usunięto_link] wrote:
Hej,my tu nikogo nie dyskryminujemy! masz chorobę psychiczną? przygarniemy Cie z otwartymi ramionami! 😆
WarnGuż, zgadzam się z Tobą całym sobą “ i rozumem i uczuciem!
dasz start na to przygarnianieee? :-A swoją drogą, Dżesis Krajs, jak mi Cię tu brakowało przez dni kilkoro¦ to było piekło! 😈
i Twego boskiego avataru¦ no to chociaż opowiedz jak Ci tam było, gdzie Cię ubyło 😀a co do Kowalowego tematu, to uważam, że podpis WarnGirl jest super!
dasz Koleżanko autoryzację, bardzo dzieMkujeM¦ otóż:Poczucie humoru dobrze amortyzuje życiowe wstrząsy
A nieco poważniej: i Hamster i Kowal mają prawo do swych poglądów¦
dawno skończyły się czasy, żeby kogoż u****ć, za to co ma na myżli¦
stąd i jeden i drugi ma prawo dalej tu być “ dobre? no pewnie, że tak
ucałujcie za to hard-mana, czekam, czekam, czekam :}} - AutorOdp.