- AutorOdp.
- 24 października 2010 at 02:04
Bo ja pojawiam sie i znikam 😉
Dobrze mi było,ale stęskniłam się za forum,więc postaram się czężciej tu bywać,cobyż miał okazję nacieszyć sie moim boskim avatarem 😉 😉
Kurde… straciłam wątek i nie umiem sie wkręcić w dyskusję… muszę nadrobić!Poczucie humoru zawsze amortyzuje życiowe wstrząsy.Strach pomyslec gdzie teraz byłabym,gdybym nie miała poczucia humoru… 😯 😉
I w zasadzie zgadzam się z Tobą Hard,każdy ma prawo do własnego zdania.Dopóki nie będzie chamstwa i prostactwa myżlę,ze jakoż sie wszyscy dogadamy 😀
26 października 2010 at 22:47[usunięto_link] wrote:
Bo ja pojawiam sie i znikam 😉
Dobrze mi było,ale stęskniłam się za forum,więc postaram się czężciej tu bywać,cobyż miał okazję nacieszyć sie moim boskim avatarem 😉 😉
Kurde… straciłam wątek i nie umiem sie wkręcić w dyskusję… muszę nadrobić!cudnie to ujęłaż, o… Tajemnicza 😉 Girl… znów się cieszę z powodu Twego anielskiego avataru 😀 nie przejmuj się, jestem dożć normalny 😉 ale nadrób zaległożci, bitte, na pewno coż powiesz jeszcze fajnego 😆
[usunięto_link] wrote:
Poczucie humoru zawsze amortyzuje życiowe wstrząsy.Strach pomyslec gdzie teraz byłabym,gdybym nie miała poczucia humoru… 😯 😉
bardzo się cieszę, że czołowa Modka na odlotowych Obcasikach ma duże poczucie humoruuu… jest mi wprost boskOOO! szepcz mi więcej do uszka 😉
[usunięto_link] wrote:
I w zasadzie zgadzam się z Tobą Hard,każdy ma prawo do własnego zdania.Dopóki nie będzie chamstwa i prostactwa myżlę,ze jakoż sie wszyscy dogadamy 😀
oczywiżcie, ja też nie znoszę chamstwa i prostactwa. mam nadzieję, że mnie nie skosisz w te rejony, o Boska! 🙄 całuję Twoją dłoń, Madame…
co do Kowala, dajmy mu się może wykazać, Koleż wydaje się używać…
zwojów mózgowych 😀 - AutorOdp.