- AutorOdp.
- 26 lipca 2011 at 12:17
Ja proponuje jeszcz eraz to przemyslec, bo obrazy sa…. ekhm…. delikatnie mowiac niezbyt… oszalejesz przy tym….
29 lipca 2011 at 12:09Ja mam obrazek w spokojnych kolorach, bo mnie ostre barwy rozpraszaja. Taki róż to raczej do pokoju dziennego, nie do sypialni.
Pytasz o opinie, to ci pisze co mysle. Chyba, ze chcesz zeby kazdy po kolei pochawlil i obrazek i galerie 🙂16 września 2011 at 09:56Albo może jakiż plakat ciekawy? Na pewno sa w dobrym guscie i nie męczą.
Oczywiscie wszystko zależy od tego co wybierzesz. 😉19 września 2011 at 16:26Do mocnego pomarańczowego koloru żcian najlepiej pasuje czarno-biała grafika, plakat, zdjęcia lub w obraz w niebieskiej kolorystyce. Te kolory dobrze się komponują z żywą pomarańczą i trochę ją uspakajają. Przy tak intensywnym kolorze kolory obrazu powinny być stonowane. Istotna też jest tematyka. Musi ona pasować do charakteru i stylu sypialni. W czarno-białej kolorystyce najlepiej prezentują się panoramy miast, akty, w niebieskiej natomiast ocean, wodospady. 🙂
23 listopada 2011 at 04:42moim wyborem będą szkice i obrazy wykonane węglem. są 'miękkie’ i 'spokojne’ , w sam raz do sypialni.
29 listopada 2011 at 22:53U mnie jest zaglowiec na wodzie. świetnie sie przy tym zasypia 🙂
12 grudnia 2011 at 09:15Nie myżlałaż o fototapecie? Fajnie się prezentuje na żcianie i dobrze wygląda. Wiem co mówię, bo sama niedawno zrobiłam sobie na żcianie w salonie, tzn. fotodekoracje.com mi wykonały i zamontowały. Zobacz sobie do nich na realizacje, mi się strasznie spodobało i postanowiłam to wykonać.
20 grudnia 2011 at 15:14Te fioletowo-żółte obrazki wydaja mi się zbyt agresywne i nie pasujące do pomarańczowej sypialni, a ten storczyk jest taki bez wyrazu… 🙁 Jak wybrany z uniwersalnych obrazów w Ikei 😛
27 grudnia 2011 at 17:17ja stawiam na oryginalnożć;) można wziąć zdjęcie z młodzieńczych lat, zamówić wydruk w drukarni online [xxxxx] , fota w dużym formacie przyjdzie do domu, trzeba kupić ładną ramę i oszklić. gotowy oryginalny obraz do sypialni! 🙂
EDIT:kowal2
29 grudnia 2011 at 15:49Ja romantycznie, mam w sypialni obrazy z Paryżem, oczywiżcie w czarnobiałej kolorystyce. 😀
21 grudnia 2012 at 07:15Ja np w sypialni mam obraz Matki Boskiej, moja siostra obraz Pana Jezusa. Taki wżciekły kolor różu do sypialni,aż koli w oczy. Jeżli masz zamiar powiesić obraz z aniołkiem,to wybrałabym raczej to co ma przeciętny katolik w sypialni.Ale decyzja i tak do Ciebie należy. Pozdrawiam.Pa, 😀
22 grudnia 2012 at 21:02A coż ładnego na żcianę do pokoju dzidziusia ?
2 stycznia 2013 at 12:10Masz na myżli jakież dzieło sztuki czy po prostu obrazek żeby wisiał?
2 stycznia 2013 at 14:14Może rzeczywiżcie spokojniejszy motyw skoro do sypialni
24 marca 2013 at 07:43A ja mam inne pytanie: czy koniecznie musi być to jakiż obraz? Bo moim zdaniem bardzo fajnym pomysłem byłoby pomyżleć również o fajnym motywie fototapety do sypialni. Co o tym sądzicie?
- AutorOdp.