gdzie na sylwestra

• Autor
    Odp.
  • filipa
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Prywatka w gronie kilkunastu znajomych. Domowe żarełko. Dobra muzyka:) Tanio i zabawnie.

blizz
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Ten sylwester spędzamy tylko we dwoje. Potrzebujemy tego 😉

ania.brunetka
    Member
    • Odp.: 17
    • Bywalec

aaa

malabulka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 8
    • Początkujący

a co myslicie o sylwestrze na Mazurach? moja pierwsza myżl to były góry, ale jednak za duże tam oblężenie 🙂 zakładając że nikt po pijaku nie utopi sie w jeziorze, to chyba całkiem fajny pomysł 🙂

ania.brunetka
    Member
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Mazury,czy góry to chyba nie ma wielkiego znaczenia. Nie ważne jest miejsce,a towarzystwo. 😉

Olusia
    Member
    • Tematów: 26
    • Odp.: 372
    • Pasjonat

no ja też planów nie mam jeszcze. Może jakiż sylwek w klubie ze znajomymi ? 🙂

[usunięto_link] wrote:

Ten sylwester spędzamy tylko we dwoje. Potrzebujemy tego 😉

spędzałam tak Sylwka 2 lata temu i bardzo miło wspominam 🙂

konnabiegunach
    Member
    • Odp.: 94
    • Stały bywalec

Ja już zarezerwowałam miejsce w swoim pokoju, w super fajnym i ciepłym łóżku 🙂 Sylwester mnie stresuje i on oraz Nowy Rok to dla mnie dwa najgorsze dni w roku.

Bizuteria-Magia
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

Jest kilka fajnych propozycji od znajomych,ale zapewne jak co roku sylwester będzie spontaniczny i udany:)

majeranekowa
    Member
    • Odp.: 33
    • Bywalec

ja planuje zostać w domu z chłopakiem 🙂

julia2007
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 252
    • Zapaleniec

idziemy do klubu ze znajomymi. pierwszy raz ide do klubu na sylwestra, mam nadzieje, ze bedzie fajnie, jakies odliczanie itp.

tramka
    Member
    • Odp.: 43
    • Bywalec

No włażnie w tym roku pojawił się problem, bo to będzie mój pierwszy sylwester, jako singielki:/ I teraz mam dylemat czy pójżć sobie do znajomych czy może pojechać gdzież na wyjazd dla singli? Bo na mydwoje znalazłam kilka ciekawych propozycji i zaczęłam rozważać, czy może taki wyjazd by uskutecznić… Znalazłam tam sporo linków do ciekawych ofert. Dodatkowo chyba umieszczę tam informację, że szukam ciekawych osób do spędzenia sylwestra w większym gronie. Bo jednak „sylwester z dwójką” mi za bardzo nie pasuje…:p Zobaczymy co się uda załatwić, w sumie zostało już mało czasu:/ Ale myżlę, że jakoż dam radę;)

delfina
    Member
    • Odp.: 86
    • Stały bywalec

W tym roku u kumpeli i będzie to pierwszy raz od nie wiem kiedy, ze nigdzie nie wyjeżdżamy, tylko spędzamy w mieżcie…ale akurat tak się nieszczężliwie złożyło, że Nowy Rok w niedzielę, więc kiepsko z urlopem u niektórych…a wracać np samochodem 1 stycznia po całonocnej zabawie to żrednio rozsądne… Ale też pamiętam Sylwestra w pojedynkę, facet mnie zostawił 2tyg przed żwiętami…to był koszmar!a sprawdzałaż oferty last minute? W górach to pewnie może być z nimi kiepsko, ale nad morzem np?

Kowal2
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 673
    • Zasłużony

Najlepsze „domówki” w gronie znajomych 🙂

szamanka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Zdecydowanie popieram Kowala2. Domówki są najlepsze, pod warunkiem że i ekipa jest dobra. Chociaż z drugiej strony nie ważne gdzie się spędzi Sylwestra – ważne z kim 🙂

Olusia
    Member
    • Tematów: 26
    • Odp.: 372
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

idziemy do klubu ze znajomymi. pierwszy raz ide do klubu na sylwestra, mam nadzieje, ze bedzie fajnie, jakies odliczanie itp.

to samo ja 🙂 czyli klub ze znajomymi 😉 zobaczymy jak to bedzie;)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " gdzie na sylwestra"

Przewiń na górę