- AutorOdp.
- 9 grudnia 2014 at 15:00
a ja w domku z rodzinka, na spokojnie w tym roku.
17 grudnia 2014 at 13:26ja będę na domówce, a później krakowski rynek 😉
23 grudnia 2014 at 12:00ja niestety w domu z mężem zostaję ;/
30 listopada 2016 at 15:42Ja wybieram się z narzeczonym na bal Sylwestrowy. Tym razem spędzimy go w hotelu Verde Montana w Kudowej Zdrój. Mamy wykupiony pokój i bal Sylwestrowy. Zapowiada się naprawdę wspaniała zabawa! 🙂
28 września 2017 at 21:24W tym roku planuję sylwester spędzić na Węgrzech. Znalazłam fajną ofertę w Wytwórni Wypraw z kilkoma możliwościami wyboru zabawy sylwestrowej. Można ją spędzić w Budapeszcie, na mieście świętując z mieszkańcami i innymi turystami bądź w w łaźniach Szechenyi gdzie obowiązującym strojem sylwestrowym jest kostium kąpielowy. Mnie jednak przypadła do gustu trzecia możliwość, jest nią rejs statkiem po Dunaju i zabawa przy cygańskiej muzyce. Dodatkowo będę miała możliwość zwiedzić Budapeszt i Wiedeń. Jak dla mnie jest to idealna propozycja i gwarancja dobrej zabawy.
20 listopada 2018 at 18:34<p style=”text-align: left;”>My myślimy o Zamku Biskupim w Janowie Podlaskim. Wybieramy się tam na weekend i wtedy podejmiemy decyzję, ale myślę, że się zdecydujemy :)</p>
- AutorOdp.