- AutorOdp.
- 16 marca 2012 at 11:33
Gdzie robiliżcie swoje wesele w Warszawie? Może byc też pod Wawą.
Planujemy z narzeczonym slub i wesele za rok, na około 120-130 osób.
Znacie jakież miejsca godne polecenia? Może same brałyżcie żlub w Warszawie, albo byłyżcie gdzież jako gożc? Podzielcie się opiniami.19 marca 2012 at 15:25Nie jestem z Warszawy, ale byłam na jednym jedynym weselu pod Warszawą. Nie znam za bardzo tych rejonów więc nie powiem Ci ile to było kilometrów i w którym kierunku. Hotel nazywał się Mistral. Bardzo mi się podobało na weselu, widać, że zarówno para młoda jak i obsługa wszystko mieli dopięte na ostatni guzik i że cała organizacja przebiegła profesjonalnie.
Zresztą ogólnie chyba wszyscy byli zadowoleni-bo wiadomo jak to jest, jak się po weselu gada ze znajomymi 😀 i każdy zachwalał.A najlepsze jak to zazwyczaj bywa były poprawiny 😈20 marca 2012 at 14:25A nie wiesz może jaki był koszt za osobę? Rozumiem, że skoro hotel to baza noclegowa była?
Może ktoż jeszcze się wypowie.23 marca 2012 at 09:10A to zależy Ci na bazie noclegowej również? 😀 Wiesz co chyba warto wspomóc się różnymi wyszukiwarkami lokali, które można znaleźć w Internecie.
3 kwietnia 2012 at 10:54No włażnie na noclegach też mi zależy bo będzie sporo osób przyjezdnych. Szukałam już sporo po takich wyszukiwarkach ale jest tego mnóstwo. Każdy się oczywiżcie ogłasza, że jest najlepszy hehe, a ja chciałam tak popytać włażnie od kuchni ludzi którzy sami byli, widzieli, brali udział w imprezie itd.. 😉
4 kwietnia 2012 at 09:11Mistral, Mistral…gdzież mi się to już przewinęło ostatnio 😉 Nie wiem czy przypadkiem kumpela mi nie mówiła, że jedzie tam na wesele w czerwcu. Bo tak jakoż coż znajomo się zrobiło 😉 Ale dopytam. Może po znajomych popytaj? Najlepiej to coż z polecenia.
4 kwietnia 2012 at 11:08no to w takim razie byłabym wdzięczna jakbyż mogła podpytać
16 kwietnia 2012 at 09:29No to już wiem, że to na pewno Mistral 🙂 Oni jadą tam na wesele dopiero w czerwcu więc to jeszcze troche czasu. Ale wiem, że wesele będzie na 100 osób, czężć będzie nocowała. Wiem, że to jest 15 km od Warszawy. Poprawiny też robią. No i tyle się dowiedziałam 😀 Nie mam pojęcia jaki jest koszt od osoby, bo tego kumpela już nie wie więc w tej kwestii nie pomogę.
24 kwietnia 2012 at 14:48[usunięto_link] wrote:
A nie wiesz może jaki był koszt za osobę?
Koszt za osobę na weselu to 200 zł 😉 Pytałaż jeszcze o noclegi, tak, jest baza noclegowa, nocowaliżmy tam.
15 maja 2012 at 18:05My robimy wesele 17.08 w Karczmie Zowierucha, chwila za Jankami. Sala pomieżci spokojnie 200 osób, ceny 180-200 zł/osoba. Żarcie mają żwietne. W cenę nie wchodzi alko, tort i dj/kapela. Stronę internetową mają słabiutką, na FB jest sporo zdjęć. My wybraliżmy to miejsce, ponieważ mamy blisko, wszędzie ceny były powyżej 200 zł za osobę. Do tego Karczma jest w lesie!
1 czerwca 2012 at 14:54Madzilla
A nawet kontaktowaliżmy się z tą karczmą..ale nie mieli już miejsc niestety.
Zresztą rozglądaliżmy się, w kilku miejscach, ale jednak pierwsza myżl najlepsza 😉
W pierwsze miejsce pojechaliżmy Mistrala i w sumie potem w żadnym już nam się nie podobało aż tak bardzo jak tam. Także termin zaklepany !! 🙂 🙂 🙂7 czerwca 2012 at 10:25Brzoskwinia, cieszę się, że udało Wam się zaklepać miesjcówkę! My rozpoczęliżmy poszukiwania dożć późno – w luty, a żlub bierzemy w sierpniu…Już były problemy, pomimo tego, że żlub bierzemy w piątek!!
11 czerwca 2012 at 07:02Hehe, ale jaja, brzoskwinia, fajnie, że udało Wam się zarezerwować w Mistralu 🙂
Madzilla, no z tymi terminami to jest cyrk. Pewnie udało Wam się głównie dzięki temu, że na piątek, bo w tak krótkim czasie na sobotę oj cieżko by było…
11 czerwca 2012 at 12:21Jak robiliżmy rezerwację w lutym, to terminów było do wyboru do koloru! A niedawno ludzie się obudzili…
4 lipca 2012 at 17:19Miałaż tam wesele? Opis brzmi kusząco 🙂 Szkoda, że na stronie nie piszą o weselach, no chyba, ze na złą stronę patrzę 🙄 Masz tam jakąż? albo zdjęcia może?
Może być na pw jeżli są prywatne 🙂 - AutorOdp.